TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Dieta de 17 zile

Mike Moreno
Colecții/Serii: Citeşte sănătos
„Am conceput fiecare ciclu special pentru a îmbunătăţi câte un aparat al organismului, inclusiv digestia şi metabolismul. Dieta...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-92805-1-5
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback

Dieta de 17 zile

MAI MULTE DESPRE CARTE

„Am conceput fiecare ciclu special pentru a îmbunătăţi câte un aparat al organismului, inclusiv digestia şi metabolismul. Dieta de 17 zile nu numai că accelerează scăderea în greutate şi te ajută să duci o viaţă sănătoasă, ci îţi şi fortifică organismul pentru a lupta împotriva grăsimilor!" - Dr. Mike Moreno 

Dacă vrei să scapi de kilogramele în plus rapid, eficient şi durabil, aceasta este cartea de care ai nevoie! Spre deosebire de numeroasele programe de slăbire bazate pe înfometare, Dieta de 17 zile a doctorului Mike Moreno se bazează pe metode dovedite pentru a te ajuta să slăbeşti – şi încă definitiv –, indiferent dacă vrei să dai jos 5 sau 50 de kg. Programul lui revoluţionar îţi modifică metabolismul ca să poţi arde grăsimile în permanenţă.

Programul este structurat în patru cicluri de câte 17 zile. Fiecare ciclu modifică totalul caloric al alimentelor pe care le consumi. Această variaţie, pe care dr. Mike o numeşte „confuzia organismului", îţi menţine metabolismul într-o stare de expectativă; aceasta înseamnă că te poţi aştepta la mari schimbări încă din primele 17 zile!

Autor: Mike Moreno
Traducător: Bogdan Chircea
Data apariției: 2011
Editura: Lifestyle
Titlu original: The 17 Day Diet: A Doctor's Plan Designed for Rapid Results
Pagini: 352
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
sănătate, dietă, fitness, corp, alimentaţie, nutriţie
Locuri în topurile Cartepedia
  • Mike Moreno - Autor
    Doctorul Michael Rafael Moreno, cunoscut drept dr. Mike, este absolvent al Facultăţii de Medicină Irvine and Hahnemann din cadrul Universităţii California. După rezidenţiatul la Kaiser Permanente în Fontana, California, dr. Mike s-a mutat în San Diego, unde practică acum medicina de familie şi este membru al comitetului din San Diego al Academiei Americane a Medicilor de Familie.
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Opinia autorului - Dr. Mike Moreno
„Cu toţii ne-am luat angajamentul, am promis şi ne‑am lăudat că o să mâncăm mai sănătos şi o să facem mai multă mişcare, dar până şi cele mai bune intenţii au viaţă scurtă. Eu am introdus obiceiuri sănătoase în viaţa mea profesională şi particulară. La fel poţi face şi tu!"

Opinia cititorilor