TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Sănătatea are gust

Mihaela Bilic
Colecții/Serii: Să fii sănătos
„Aţi avut vreodată întrebări sau nelămuriri legate de mâncare? V-aţi gândit cât adevăr este în mesajele...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-588-183-9
Dimensiuni: 20,6×27,6 cm
Tip copertă: Hardcover
Alte volume:

Sănătatea are gust

MAI MULTE DESPRE CARTE

„Aţi avut vreodată întrebări sau nelămuriri legate de mâncare? V-aţi gândit cât adevăr este în mesajele publicitare şi cum puteţi recunoaşte un produs sănătos? Sunteţi copleşiţi de avalanşa de informaţii şi nu ştiţi în cine să mai aveţi încredere? Credeţi că o alimentaţie echilibrată este privilegiul celor cu bani?

Am să vă ofer eu o parte din aceste răspunsuri, tocmai pentru că în şcoli nu se învaţă nutriţie, la doctor ajungeţi doar când sunteţi bolnavi, iar educaţia nu se poate face nici din reviste, nici de la televizor.

Am scris această carte pentru toţi cei care doresc să ştie puţin mai mult despre mâncare. Am încercat să uit că sunt medic şi m-am adresat vouă cu toată sinceritatea, de pe poziţia unui prieten care vă ştie nevoile, dar şi slăbiciunile. Pe lângă informaţiile ştiinţifice, veţi găsi aici o parte din secretele alimentelor şi multe sfaturi practice astfel încât să alegeţi produsele care vă hrănesc corpul şi vă satisfac sufletul.

Mâncarea este şi trebuie să rămână una dintre plăcerile vieţii şi doar cunoscând elementele de bază ale nutriţiei veţi putea avea o dietă diversificată şi echilibrată. Primiţi-mă la masa voastră şi veţi vedea că sănătatea poate începe din farfurie şi nu este doar gustoasă, ci mai ales accesibilă tuturor.”

Dr. Mihaela Bilic, medic nutriţionist

Autor: Mihaela Bilic
Coperta de: Marius Bărăgan
Data apariției: 2011
Editura: Curtea Veche
Pagini: 640
Limba: Română
Hârtie: Lux
Cuvinte cheie:
sănătate, nutriție, alimente, slăbit, medicină, rețete
Locuri în topurile Cartepedia
  • Mihaela Bilic Mihaela Bilic - Autor
    Dr. Mihaela Bilic a absolvit Facultatea de Medicină Generală „Carol Davila“ din Bucureşti şi în anii 1996-2000 a urmat rezidenţiatul la secţia de diabet şi boli de nutriţie a Spitalului Universitar din Bucureşti. Apoi a urmat un stagiu de un...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus