TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
În stoc
PREȚ: 13,44 lei
-7%14,45 lei
Disponibilitate: În stoc
Retur posibil: 365 zile
Data estimată de livrare: 24.02.2017
Comandă prin telefon sau email:
0740.317.617 carte@cartepedia.ro
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Dilema omnivorului. O istorie naturală despre patru moduri de alimentaţie

Michael Pollan
În stoc
PREȚ: 13,44 lei
-7%14,45 lei
Disponibilitate: În stoc
Retur posibil: 365 zile
Data estimată de livrare: 24.02.2017
Comandă prin telefon sau email:
0740.317.617 carte@cartepedia.ro
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist
In zilele noastre, lumea, agasata de numeroase capricii culinare, sufera de ceea ce se poate descrie ca o tulburare internationala de alimentatie. Ce...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 9786065130456
Dimensiuni: 15,5x23 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Dilema omnivorului. O istorie naturală despre patru moduri de alimentaţie

MAI MULTE DESPRE CARTE

In zilele noastre, lumea, agasata de numeroase capricii culinare, sufera de ceea ce se poate descrie ca o tulburare internationala de alimentatie. Ce mancam in aceasta seara: gatim ceva organic sau tragem o fuga pana la fast-food? Ori poate pregatim ceva din propria gradina?

Din timpuri stravechi, inca de cand omul a descoperit focul, ne-am tot intrebat zilnic ce vom mai pune pe masa. Dar, asa cum explica si Michael Pollan in aceasta carte revolutionara, raspunsul pe care il dam acum acestei probleme, la inceputul secolului XXI, poate influenta supravietuirea noastra ca specie.

O carte ce dezvaluie aspecte surprinzatoare si profunde, „Dilema omnivorului“ schimba modul de gandire al oamenilor in ceea ce priveste politica, primejdiile si pericolele placerii de a manca.

Autor: Michael Pollan
Traducător: Gabriela Şulea
Data apariției: 2008
Editura: House of Guides
Titlu original: The omnivore’s Dilemma. A natural history of four meals
Pagini: 432
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
gastronomie, diete, alimentar, specii, supravieţuire
Locuri în topurile Cartepedia
  • Michael Pollan - Autor
    Michael Pollan este autorul cărților Cooked, Food Rules, In Defense of Food și The Botany of Desire, toate bestselleruri New York Times. Este profesor de jurnalism la Universitatea Berkeley și colaborator al New York Times Magazine. Articolele sale despre alimentație și agricultură au primit numeroase distincții de-a lungul timpului, printre care Reuters/World Conservation Union Global Award pentru Jurnalism de Mediu,...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus