TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Hrană vie pentru sănătate (Ediţie Jurnalul Naţional)

Gillian McKeith
Colecții/Serii: Viaţă sănătoasă (JN)
Suntem conştienţi de faptul că sănătatea este un capital care trebuie păstrat, că actualul stil de viaţă este răspunzător de suferinţele...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-669-592-6
EAN-16: 978973669592
Dimensiuni: 13,7x21,5 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Hrană vie pentru sănătate (Ediţie Jurnalul Naţional)

MAI MULTE DESPRE CARTE

Suntem conştienţi de faptul că sănătatea este un capital care trebuie păstrat, că actualul stil de viaţă este răspunzător de suferinţele fizice, că sufletul şi trupul nu sunt entităţi ce trebuie luate separat, că legătura omului cu universul este importantă pentru regăsirea echilibrului psihic, fizic şi spiritual. Căile medicinei clasice se îmbogăţesc, viziunea asupra bolii şi bolnavilor se schimbă, iar informaţia constituie un aspect important al profilaxiei medicale.
Colecţia „Să fii sănătos“ deschide publicului noi căi pentru a înţelege de unde vine boala, cum se poate vindeca şi mai ales ce poate face pentru menţinerea sănătăţii şi pentru a se bucura pe deplin de viaţă.

Nutriţionist internaţional de excepţie, dr. Gillian McKeith a indentificat o serie de alimente miraculoase, care abundă în substanţe nutritive puternice şi enzime esenţiale pentru sănătatea şi bunăstarea noastră.

Aflaţi acum care sunt beneficiile aduse sănătaţii de o alimentaţie bazată pe alimente „vii“, în special hrană crudă, plină de vitamine şi enzime. Aceste alimente neprocesate — germeni, cereale integrale, seminţe, verdeţuri, alge marine şi multe altele — sunt pline de substanţe nutritive de importanţă vitală pentru organism, în scopul îndeplinirii funcţiilor fiziologice ale acestuia.
Folosiţi sfaturile uşor de urmat şi reţetele delicioase ale dr. McKeith pentru a vă îmbunătăţi considerabil nivelul de energie şi sănătatea în ansamblu.

Autor: Gillian McKeith
Traducător: Ioana Maria Diaconu
Data apariției: 2008
Editura: Curtea Veche
Titlu original: Living Food For Health
Pagini: 280
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
hrană, alimentaţie, alimente vii, cură, energie, sănătate
  • Gillian McKeith - Autor
    Dr. Gillian McKeith nu este medic în sensul tradiţional al cuvântului. Ea a obţinut doctoratul ştiinţific în nutriţie în cadrul Colegiului American Holistic de Nutriţie – Clayton College şi este membră a Centrului Britanic de Nutriţie.
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus