TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Reţete naturale pentru femei AL-SUB-REENPF-10-P-001
Reţete naturale pentru femei
Vezi
galerie

Reţete naturale pentru femei

de Susan Berg

Id: #211824

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Acest compendiu oferă o largă varietate de tratamente nemedicamentoase simple și fără riscuri  opțiune pentru terapiile tradiționaleincluzând plante medicinale, aromaterapie, exerciții fizice, modificări ale dietei și ale stilului de viață

Primul capitol oferă remedii simple și eficiente pentru aproximativ 30 de simptome frecventecare pot apărea zilnic, aranjate în ordine alfabetică de la durere la infestatiile fungice, de la tulburările din sarcina la depresie. Apoi sunt tratate boli cronice și grave, urmate de tulburările hormonale și reproductive. Nu sunt neglijate nici problemele emoționale, cu sfaturi oferite femeilor care sunt mame singure, care au trecut printr-un divorț, care călătoresc frecvent etc.

 Rețete pentru depresii (cu sunătoareși pentru infecții ale tractului urinar (păpădia). Exerciții de stretching pentru durerile de spate și febra musculară. Yoga pentru infecții ale sinusurilor și retenția de lichide. Suplimente de magneziu pentru migrene și vitamina B pentru oboseală cronică. Aromaterapia cu uleiuri esențiale de rozmarin pentru crampe menstruale și ulei de lămâie pentru grețurile de dimineață și multe altele.

 De asemenea, veți și aici recomandări dietetice pentru a controla glicemia, pentru a scădea colesterolul, pentru a preveni cancerul la san și pentru alte probleme grave; exerciții pentru a controla tensiunea arterială ridicată, pentru a pierde în greutate etc.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Susan Berg

Data apariției: noiembrie 2010

ISBN: 978-973-571-922-7

Copertă: Paperback

Număr pagini: 528

Limbă: Română

Dimensiuni: 17x24 cm - Academic / X4

Hârtie: 80g/m

Editura: All