TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Dicționar de psihologie

Francoise Parot, Roland Doron
Colecții/Serii: Seria Dicţionare
Alaturi de Vocabularul psihanalizei al lui Jean Laplanche si J.-B. Pontalis (Humanitas, 1994), acest dictionar masiv este una dintre cele mai...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 973-50-1164-6
Dimensiuni: 16x23 cm
Tip copertă: Hardcover

Dicționar de psihologie

MAI MULTE DESPRE CARTE

Alaturi de Vocabularul psihanalizei al lui Jean Laplanche si J.-B. Pontalis (Humanitas, 1994), acest dictionar masiv este una dintre cele mai serioase lucrari de referinta in domeniul psihologiei traduse vreodata la noi. Autorii lui sunt nume ilustre in psihologia franceza. Coordonatorii l-au conceput ca pe o alternativa la Vocabularul de psihologie al lui Henri Pieron, socotit multa vreme instrumentul de lucru fundamental al studentilor si profesorilor de specialitate. Nu este vorba de un dictionar enciclopedic, riscand sa se perimeze candva, ci de unul terminologic si notional. Lexicul apartine atat psihologiei ca stiinta si disciplinelor inrudite cu ea, cat si limbajului psihologic curent. Definitiile, de regula concise, explica multiple sensuri ale cate unui cuvant. La sfarsit exista un glosar multilingv (roman, francez, german, englez, spaniol, italian, portughez), continand toti termenii de baza din dictionar.

Autor: Francoise Parot, Roland Doron
Traducător: Dana Florean, Natalia Cernăuţeanu
Data apariției: 2006
Editura: Humanitas
Pagini: 888
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
lucrare de referință, psihologi francezi, dicționar terminologic, lexic, limbaj, glosar multilingv
  • Francoise Parot - Autor
    Francoise Parot este conferentiar la Universitatea Paris V. A publicat, printre altele, L'Homme qui reve, 100 Mots pour faire de la psychologie, Psychologues de langue francaise, Des enfants sans toi et moi si a editat, impreuna cu Roland Doron, un foarte bine cotat dictionar de psihologie.
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor