TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Dicţionar de droguri

Jenica Drăgan
Colecții/Serii: Dicţionare
Dictionarul de droguri se doreste un summun cat mai explicit si complet de date si informatii legate de droguri, permitand celor care il consulta sa...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-115-364-3
Dimensiuni: 14,5x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Dicţionar de droguri

MAI MULTE DESPRE CARTE

Dictionarul de droguri se doreste un summun cat mai explicit si complet de date si informatii legate de droguri, permitand celor care il consulta sa inteleaga si sa dimensioneze corect fenomenul creat de stupefiante si substantele psihotrope.

Lucrarea, cu evident caracter enciclopedic, se adreseaza publicului larg care se confrunta cu uimire si curiozitate cu aspectele legate de consumul abuziv si traficul ilicit de droguri, iar pe de alta parte tuturor celor care, in virtutea responsabilitatilor profesionale (pedagogi, medici, juristi, lucratori sociali, politisti), se vor pleca asupra lui in scopul insusirii terminologiei corecte.

Dictionarul cuprinde si notiuni de data recenta privind eforturile desfasurate de autoritatile competente romanesti de a preveni si combate fenomenul creat de droguri si care au la baza noile conventii internationale la care tara noastra este parte.

Autor: Jenica Drăgan
Data apariției: aprilie 2012
Editura: C.H. Beck
Pagini: 336
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
drept penal, stupefiante, droguri, consum, trafic ilicit, dicţionar

Opinia cititorilor