TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Dicţionar spaniol-român/român-spaniol de buzunar

Valeria Neagu
Dicţionarul spaniol-român/român-spaniol de buzunar cuprinde aproximativ 30.000 de cuvinte-titlu şi expresii din vocabularul de bază al...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-748-287-7
Dimensiuni: 9x13 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Dicţionar spaniol-român/român-spaniol de buzunar

MAI MULTE DESPRE CARTE

Dicţionarul spaniol-român/român-spaniol de buzunar cuprinde aproximativ 30.000 de cuvinte-titlu şi expresii din vocabularul de bază al limbii spaniole şi al limbii române şi se adresează în special elevilor, studenţilor, turiştilor şi tuturor celor preocupaţi de studiul acestei limbi, fiind un instrument de lucru util şi practic. Dicţionarul cuprinde cuvinte şi expresii din fondul principal lexical al limbii spaniole şi române, precum şi termeni din diverse domenii: anatomie, biologie, botanică, chimie, comerţ, drept, economie, geografie, jurnalism, politică, tehnică etc. De asemenea, această lucrare conţine şi o serie de neologisme şi expresii familiare din franceză folosite frecvent în limbajul cotidian. În selectarea cuvitnelor titlu şi a expresiilor din acest dicţionar s-a ţinut cont atât de cerinţele comunicării directe, cât şi de solicitările impuse de traducerea din şi în spaniolă a unor texte de dificultate medie. Dicţionarul se adresează tuturor celor care se află la nivel începător în învăţarea limbii spaniole, fiind conceput ca un instrument util, practic şi uşor de consultat.

Data apariției: 2008
Editura: Niculescu
Pagini: 656
Limba: Română, Spaniolă
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
expresii, vocabular, lexic, comunicare, traducere
  • Valeria Neagu - Autor
    Valeria Neagu - reputata hispanista, autoare de studii si cercetari asupra spaniolei peninsulare si a celei sud-americane, de lexicologie si lexicografie spaniola, de lingvistica romanica, ale carei lucrari si-au primit recunoasterea valorii prin recompensarea lor cu premii ale unor prestigioase institutii, autoare de dictionare esentiale ale acestei limbi.
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus