TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Dicţionar francez-român/român-francez de buzunar

Maria Brăescu
Dicţionarul francez-român, român-francez de buzunar cuprinde aproximativ 30.000 de cuvinte-titlu şi expresii din vocabularul de bază...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-748-551-9
Dimensiuni: 9x13 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Dicţionar francez-român/român-francez de buzunar

MAI MULTE DESPRE CARTE

Dicţionarul francez-român, român-francez de buzunar cuprinde aproximativ 30.000 de cuvinte-titlu şi expresii din vocabularul de bază al limbii franceze şi al limbii române şi se adresează în special elevilor, studenţilor, turiştilor şi tuturor celor preocupaţi de studiul acestei limbi, fiind un instrument de lucru util şi practic.
Dicţionarul francez- român, român-francez de buzunar cuprinde cuvinte şi expresii din fondul principal lexical al limbii franceze şi române, precum şi termeni din diverse domenii: anatomie, biologie, botanică, chimie, comerţ, drept, economie, geografie, jurnalism, politică, tehnică etc. De asemenea, această lucrare conţine şi o serie de neologisme şi expresii familiare din franceză folosite frecvent în limbajul cotidian.
În selectarea cuvintelor titlu şi a expresiilor din acest dicţionar s-a ţinut cont atât de cerinţele comunicării directe, cât şi de solicitările impuse de traducerea din şi în franceză a unor texte de dificultate medie. 
Dicţionarul se adresează tuturor celor care se află la nivel începător în învăţarea limbii franceze, fiind conceput ca un instrument util, practic şi uşor de consultat.

Data apariției: 2010
Editura: Niculescu
Pagini: 720
Limba: Franceză, Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
expresii, traducere, vocabular, comunicare, lexic
  • Maria Brăescu - Autor
    Fost cadru didactic al Universitatii din Bucuresti, Facultatea de Limbi si Literaturi Straine, autoare de auxiliare destinate predarii limbii franceze in invatamantul preuniversitar si semnatara a unor volume de adaptari din literatura franceza clasica si moderna, cu o contributie importanta in elaborarea de metode si tehnici de invatare si aprofundare a acestei limbi 
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor