TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Dicţionar modern roman-francez AL-ARN-DICIMR-07-P-001
Dicţionar modern roman-francez
Vezi
galerie

Dicţionar modern roman-francez

de Aristiţa Negreanu

Id: #211367

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Confruntarea a două limbi nu este atât de ușoară pe cât se pare la prima vedere, când îți închipui că, odată în posesia unor cunoștințe de lexic, a unui dicționar (oricât de bun ar fi el) și a cunoștințelor tale de gramatică, poți rezolva situația, și afirm cele de mai sus nu ca să vă descurajez, ci ca să vă pun în gardă.


Ce este de făcut? Pentru a vă asigura cât mai multe șanse de reușită, aveți în primul rând în vedere contextul, nu cuvântul. [Căci] selecția lexicului diferă în funcție de spiritul fiecărei limbi.” - Aristița Negreanu

 

Pe drumul anevoios, plin de capcane (Le parcours du combattant, cum este desemnat el de autoare), de însușire pertinentă a unei limbi străine, franceză în cazul de față, Aristița Negreanu întinde o nouă mâna de ajutor celor care, cu tenacitate, se încumetă să urmeze acest drum încrâncenat, dispuși să depășească cele mai nebănuite capcane lingvistice, dornici să vorbească adevărata limbă franceză. Dicționarul cuprinde, alături de cuvinte uzuale, pe cele argotice, precum și expresiile în care cuvântul se îmbogățește semantic.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Aristiţa Negreanu

Data apariției: iulie 2007

ISBN: 9789736845383

Copertă: Paperback

Număr pagini: 458

Limbă: Română, Franceză

Dimensiuni: 16x23 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: All