TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Dicţionar de dreptul proprietăţii intelectuale

Nicoleta Rodica Dominte
Colecții/Serii: Dicţionare
Dictionarul de dreptul proprietatii intelectuale a aparut din dorinta de a interpreta semantic si a familiariza publicul cu universul fascinant al...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-115-638-5
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Dicţionar de dreptul proprietăţii intelectuale

MAI MULTE DESPRE CARTE

Dictionarul de dreptul proprietatii intelectuale a aparut din dorinta de a interpreta semantic si a familiariza publicul cu universul fascinant al dreptului proprietatii intelectuale.
Dictionarul este o lucrare ampla, care denota complexitatea acestei discipline printr-o abordare comparatista. Analiza a peste 480 de cuvinte incearca sa creeze o imagine completa si unitara asupra protectiei creatiei intelectuale, ca un act de cunoastere cu scopul de a evita posibile erori si confuzii. In cuprinsul dictionarului pot fi regasiti termeni din domeniul juridic, tehnic, literar, artistic, informatic care prezinta o legatura directa cu protectia proprietatii intelectuale. Explicatiile notiunilor sunt insotite de exemple practice, cu rol de a evidentia ceea ce teoria incearca sa ne explice. Pentru a reliefa aspectul plurivalent al protectiei creatiei intelectuale, autoarea a facut referire la dispozitiile de drept comunitar si de drept international, in vigoare.

Autor: Nicoleta Rodica Dominte
Data apariției: noiembrie 2009
Editura: C.H. Beck
Pagini: 208
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
dreptul proprietăţii intelectuale, creaţie intelectuală, terminologie, dicţionar

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus