TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Dicţionar de dreptul afacerilor

Călin M. Costin, Mircea N. Costin
Colecții/Serii: Dicţionare
Lucrarea de fata reprezinta un conglomerat de micromonografii asupra conceptelor de baza din dreptul comercial intern si international, dreptul...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-522-449-0
Dimensiuni: 14,5x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Dicţionar de dreptul afacerilor

MAI MULTE DESPRE CARTE

Lucrarea de fata reprezinta un conglomerat de micromonografii asupra conceptelor de baza din dreptul comercial intern si international, dreptul concurentei, arbitrajul de comert international, dreptul fiscal si financiar, dreptul bancar si din domeniul achizitiilor publice.

Fata de editia intai, au fost introdusi si definiti aproximativ 200 de termeni si expresii noi, insa termenii existenti au fost, in cea mai mare parte, complet redefiniti, avand in vedere ca, intre timp, legislatia a suferit numeroase modificari, precum si faptul ca, la 1 octombrie 2011, a intrat in vigoare noul Cod civil.

Demersul autorilor are la baza studiul amanuntit al unui vast material bibliografic (cuprinzand legislatia, jurisprudenta si cele mai reprezentative lucrari teoretice in materie, aparute pana la data publicarii) din care au selectat si preluat idei si teze teoretice viabile si la care au adaugat unele idei si teze proprii, in dorinta de a oferi cititorului un instrument util, de lucru si de informare in acelasi timp.

Autor: Călin M. Costin, Mircea N. Costin
Data apariției: mai 2012
Editura: Hamangiu
Pagini: 960
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
dreptul afacerilor, dicţionar

Opinia cititorilor