TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Dicţionar juridic român-francez francez-român

Diana Dănişor
Colecții/Serii: Dicţionare
Lucrarea de fata constituie un instrument de lucru util care permite insusirea corecta a terminologiei juridice romane si franceze. Se adreseaza...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-115-747-4
Dimensiuni: 14,5x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Dicţionar juridic român-francez francez-român

MAI MULTE DESPRE CARTE

Lucrarea de fata constituie un instrument de lucru util care permite insusirea corecta a terminologiei juridice romane si franceze. Se adreseaza studentilor, dar si profesionistilor, traducatori sau juristi, care doresc sa-si aprofundeze cunostintele sau care trebuie sa lucreze cu termeni pentru care simpla traducere nu este suficienta.
In plus fata de prima editie, prezenta este imbogatita cu aproximativ 9.000 de termeni si expresii, cu referire indeosebi la dreptul contractelor speciale si dreptul obligatiilor, autoarea aplecandu-se cu precadere asupra: contractelor numite si contractelor nenumite, contractului de vanzare-cumparare, promisiunii de vanzare, contractelor de servicii, contractului de mandat, contractelor de locatiune, contractului de antrepriza, contractelor de schimb, contractelor de restituire si contractelor aleatorii. In ceea ce priveste obligatiile, corpusul poarta asupra raspunderii, teoriei contractelor, cvasi-contractelor, stingerii obligatiilor, obligatiilor complexe, circulatiei obligatiei.

Autor: Diana Dănişor
Data apariției: iunie 2010
Editura: C.H. Beck
Pagini: 912
Limba: Română, Franceză
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
limba franceză, drept, terminologie juridică, jargon de specialitate, dicţionar

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus