TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Istoria lumii LI-000-PMCDAM-21-N-001
Istoria lumii
Vezi
galerie

Istoria lumii

Titlu apărut în colecția Montessori la Litera mică

Id: #373321

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
De la 6 ani
 

Descriere produs

Bine ați venit în călătoria noastră Montessori prin istorie. Datorită celor peste 50 de activități pedagogice și ludice, copiii vor putea, începând cu vârsta de 6 ani, să descopere marile perioade din istoria lumii, de la Big Bang la Declarația drepturilor omului și ale cetățeanului!

 

  • Fiecare perioadă a istoriei (formarea Pământului, Preistoria, Antichitatea, Evul Mediu, epoca modernă…) este introdusă printr-o activitate de descoperire, apoi copilului îi sunt propuse jocuri pentru aprofundarea cunoașterii perioadei și a evenimentelor care au marcat-o (scene de completat, imagini de ales, călătorii de urmărit pe o hartă etc.). Materialul de decupat aflat la sfârșitul caietului este util pentru motricitate și aprofundare.
  • Noțiunea de cronologie este abordată grație unei frize ilustrate care se continuă de-a lungul întregului caiet, însoțește toate activitățile și îi permite copilului să situeze în timp personajele și evenimentele unele în raport cu celelalte.
  • Conform principiilor pedagogiei Montessori, acest caiet propune activități bazate pe experimentarea senzorială: copilul este invitat să-și confecționeze propriul papirus, să realizeze o miniatură ca într-un manuscris medieval, să construiască una dintre mașinăriile de zbor ale lui Leonardo da Vinci…
extinde
 

Detalii produs

Data apariției: aprilie 2021

ISBN: 978-606-073-606-6

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 112

Limbă: Română

Dimensiuni: 21,5x28,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Litera mică

Teme: copilărie, curiozitate

Prima mea carte de activități Montessori Istoria lumii
VIDEO