TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Prietenii păsărilor CA-ORZ-PRIETP-17-N-001
Prietenii păsărilor
Vezi
galerie

Prietenii păsărilor

de Orbán Zoltán

Id: #249097

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Această carte a fost publicată cu sprijinul Societății Ornitologice Române. 

Cu cât se îndepărtează mai mult de natură, pentru a-şi suplini nevoia zilnică de mișcare și de experienţe noi, omul inventează tot felul de activități individuale sau colective - drumeții, creșterea animalelor de companie, peisagistică urbană, sporturi extreme.

Activitățile cotidiene pentru protecția păsărilor și a naturii în gospodărie, reprezintă în mai mare măsură recreere decât muncă. Observarea activității păsărilor la hrănitoare sau adăpătoare, a fluturilor care vizitează florile, a marii varietăți de albine solitare, neastâmpărate, la hotelul pentru insecte, poate fi o experiență nu numai personală, ci și una colectivă. Societatea Ornitologică Română a lansat programul „Grădini și Școli Prietenoase cu Natura”, care are ca scop creșterea biodiversității citadine și conștientizarea în cadrul publicului larg a importanței acesteia.

Cartea se adresează tuturor acelora care doresc să vină în ajutorul păsărilor şi vieţuitoarelor mici din zonele de locuit. Prin utilizarea unor mijloace şi a unor metode simple şi ieftine se poate interveni cu succes în păstrarea şi exploatarea acestei bogăţii. Foarte frumos şi bogat ilustrată, cartea conţine şi un determinator al celor mai frecvente specii de păsări din localităţi.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Orbán Zoltán

Data apariției: mai 2017

ISBN: 978-606-787-030-5

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 240

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Casa

Teme: natură