TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Cartea ignoranței. Mic tratat pentru cei care știu că... nu știu

John Lloyd, John Mitchinson
Colecții/Serii: Bonton
Cartea ignorantei este un compendiu al conceptiilor gresite, al neintelegerilor si al greselilor frecvente adunate din programul QI de la BBC....
Vezi mai multe detalii
ISBN: 9789731433417
Dimensiuni: 10,7x17,8 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Cartea ignoranței. Mic tratat pentru cei care știu că... nu știu

MAI MULTE DESPRE CARTE

Cartea ignorantei este un compendiu al conceptiilor gresite, al neintelegerilor si al greselilor frecvente adunate din programul QI de la BBC. In cazul in care inca mai credeti ca Henric al VIII-lea a avut sase sotii, ca pamantul nu are decat o luna, ca George Washington a fost primul presedinte al Statelor Unite, ca Bangkok este capitala Thailandei, ca cea mai mare fiinta este balena albastra, ca Alexander Graeme Bell a inventat telefonul, ca whisky-ul si cimpoiul provin din Scotia sau ca Everest este cel mai inalt munte din lume, atunci exista cel putin doua motive pentru care ar trebui sa cititi aceasta carte.

Daca nu ati vizionat QI inca, veti fi uimiti sa aflati cate lucruri nu stiati, incepand de la cele mai mari si mai ciudate galaxii pana la cele mai mici si mai cunoscute particule subatomice, de la marmotele ucigase pana la morcovii negri, de la bivolii daltonisti pana la lufele care cresc in copaci. Aceasta este lumea despre care nu va invata la scoala, lumea unde: panterele nu sunt negre, James Bond bea whisky, America a fost descoperita de galezi, sampania a fost inventata de englezi, Mos Craciun este turc, iar pe Arca lui Noe au fost paisprezece oi.

Autor: John Lloyd, John Mitchinson
Traducător: Iris Manuela Gâtlan-Anghel
Data apariției: iulie 2007
Editura: Nemira
Titlu original: The Book of General Ignorance
Pagini: 384
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
umor, ironie, lifestyle, societate, divertisment, cunoștințe

Opinia cititorilor