TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Întreabă-ţi ghizii. Cum să ne conectăm la sistemul nostru de sprijin Divin

Sonia Choquette
Cu toţii suntem fiinţe spirituale, cu un sistem de ajutor spiritual, primit din Lumea cealaltă. Acest sistem ne ajută să ne conducem viaţa, din...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-1701-56-1
EAN-16: 9789731701561
Dimensiuni: 14x20 cm
Tip copertă: Paperback

Întreabă-ţi ghizii. Cum să ne conectăm la sistemul nostru de sprijin Divin

MAI MULTE DESPRE CARTE

Cu toţii suntem fiinţe spirituale, cu un sistem de ajutor spiritual, primit din Lumea cealaltă. Acest sistem ne ajută să ne conducem viaţa, din momentul în care ne naştem, până în momentul în care ne părăsim corpul fizic şi ne întoarcem la Dumnezeu. Dacă nu ştim acest lucru, suntem într-un mare impas, întrucât Universul are menirea să se îngrijească de toate creaţiile sale şi să le ajute să treacă prin călătoria vieţii, mai uşor şi cu mult succes. Când învăţăm să ne conectăm la ghizii noştri angelici, viaţa noastră curge cu uşurinţă şi ne putem îngriji sufletele, îndeplini scopurile şi putem transforma perioada în care suntem pe Pământ, într-o bucurie nesfârşită.

Această carte fascinantă şi plină de învăţăminte, scrisă de Sonia Choquette, ne oferă toate informaţiile de care avem nevoie, pentru a ne conecta cu ghizii noştri spirituali, astfel încât să ne bucurăm de toată iubirea, abundenţa şi fericirea la care avem dreptul prin naştere.

Autor: Sonia Choquette
Traducător: Monica Vișan
Data apariției: 2010
Editura: For You
Titlu original: Ask Your Guides: Connecting to Your Divine Support System
Pagini: 266
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
spiritualitate, dezvoltare spirituală, ghizi spirituali
 • Monica Vișan
  Traducător
  Sonia Choquette Sonia Choquette - Autor
  Sonia Choquette este o autoare de renume mondial, o povestitoare minunată, o vindecătoare la nivel energetic şi un maestru spiritual care lucrează cu ajutorul intuiţiei. Este vestită la nivel internaţional pentru sfaturile ei, pentru înţelepciunea şi...
  AFLĂ MAI MULTE
  Vezi toate cărţile
 • Sonia Choquette
  Autor
  Monica Vișan - Traducător
  Profesoara de limba engleza, absolventa a Universitatii Bucuresti. A predat la scoli si licee din Bucuresti. Din 1997 este directoarea editurii FOR YOU. Locuieste in Bucuresti, impreuna cu catelul ei, Pretty. Conduce un grup de dezvoltare spirituala, care se intalneste in fiecare miercuri la ora 17, in sala Universitatii Populare din str. Biserica Amzei nr 5-7.
  AFLĂ MAI MULTE

Opinia cititorilor