TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Puterea tainică a vieților tale trecute (carte + DVD)

Sandra Anne Taylor
La nivelurile profunde ale vieţii tale se află un cod unic, de emoţie şi informaţie, care ţi-ar putea guverna destinul actual. Însă...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-639-004-0
EAN-16: 9786066390040
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback

Puterea tainică a vieților tale trecute (carte + DVD)

MAI MULTE DESPRE CARTE

La nivelurile profunde ale vieţii tale se află un cod unic, de emoţie şi informaţie, care ţi-ar putea guverna destinul actual. Însă poţi descoperi cu uşurinţă, care sunt experienţele karmice care te influenţează în prezent şi le poţi rescrie, ca să produci o vindecare puternică şi o transformare personală. Atunci când faci acest lucru, vei putea:

  • Să îndepărtezi obstacolele necunoscute care îţi stau în cale
  • Să-ţi vindeci relaţiile karmice şi să atragi o nouă iubire
  • Să te eliberezi de tiparele distructive şi să aduci mai mult succes în viaţa ta

Aceasta este oportunitatea ta de a-ţi şterge codul karmic. Atunci când îţi clarifici acele informaţii necunoscute, îţi poţi programa un viitor mai luminos şi transforma viaţa, pentru totdeauna!

Te-ai întrebat vreodată de ce anumite tipare din viaţa ta au fost atât de greu de schimbat? Ei bine, motivele ar putea fi codificate în istoria ta eternă – în cauzele karmice care s-au format acum multe vieţi. Poate că te lupţi în continuare cu problemele financiare, poate că simţi că nu ai nicio speranţă să-ţi găseşti iubirea adevărată sau poate că ai o dependenţă de care nu poţi scăpa. Originea acestor probleme din prezent poate fi identificată în vieţi anterioare. Chiar şi afecţiunile psihologice şi fizice – cum ar fi durerea cronică, alergiile, problemele de greutate şi îndoiala de sine – ar putea proveni din evenimente din trecut. Însă aceste cauze din viaţa trecută nu trebuie să rămână un mister – sau să mai aibă vreo putere asupra ta!

În această carte revelatorie şi cu adevărat eliberatoare, Sandra Ann Taylor cercetează energia karmei şi a reîncarnării, dezvăluind felul în care conştiinţa ta eternă poate fi codificată şi îţi influenţează destinul, în prezent. În momentul în care înveţi cum să-ţi eliberezi şi să-ţi rescrii karma, poţi pregăti calea spre bucurie şi putere personală – acum şi în anii ce vor veni!

Autor: Sandra Anne Taylor
Traducător: Ana Nicolai
Data apariției: aprilie 2012
Editura: For You
Titlu original: The Hidden Power of Your Past Lives: Revealing Your Encoded Consciousness
Pagini: 195
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
spiritualitate, karma, reîncarnare

Opinii Editoriale

Gregg Braden, autorul cărţilor de mare succes „Matricea Divină” şi „Timpul fractal”
„Într-o călătorie captivantă, de studii de caz şi revelaţii personale, Sandra Ann Taylor demonstrează că, adeseori, totul – de la vindecarea corpului, la succesul relaţiilor noastre – are legătură cu experienţe din trecut. Dacă ideile ei sunt corecte, ele ne catapultează la distanţă de ani-lumină de explicaţiile convenţionale despre evenimentele aparent fără sens, din viaţa noastră. Un lucru este sigur: lipseşte ceva, din versiunea tradiţională a motivului pentru care lucrurile ,sunt’ aşa cum sunt şi doar o gândire nouă ne va dezvălui veriga lipsă despre semnificaţia şi scopul sufletului nostru. Fie că eşti artist sau inginer, această carte se referă la tine, la lumea ta şi la orice relaţie pe care o vei avea vreodată în viaţă.”

Opinia cititorilor