TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Diagnosticarea Karmei. Sfârşitul dialogului #11

S. N. Lazarev
Colecții/Serii: Diagnosticarea Karmei
Aveti in fata nu doar o simpla carte axata pe o tema de larg interes, ci, de fapt, expunerea unei conceptii originale privind insusirea legilor lumii...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-954-9481-13-6
Dimensiuni: 14,5x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Diagnosticarea Karmei. Sfârşitul dialogului #11

MAI MULTE DESPRE CARTE

Aveti in fata nu doar o simpla carte axata pe o tema de larg interes, ci, de fapt, expunerea unei conceptii originale privind insusirea legilor lumii spirituale care guverneaza lumea materiala, analiza posibilitatilor de acces in universul bioenergiei.

Scopul principal al cartii este de a largi orizonturile cognitive asupra lumii inconjuratoare, de a descoperi si studia mecanismele care o guverneaza si de a expune regulile de acces in bioenergie, intrucat autoperfectionarea omului trebuie sa inceapa prin constientizarea lumii inconjuratoare, prin intelegerea legilor acesteia, prin considerarea propriei persoane ca parte integranta a structurii universului.

Lumea contemporana s-a indepartat mult de izvoarele primare ale spiritului. Ea seamana ca un vas in deriva, fara capitan, cu motorul defect, cala plina de brese si echipajul invrajbit. Unii dintre marinari isi dau seama de situatia tragica in care se afsa si au inceput sa lanseze apeluri pentru reconciliere si pentru repararea navei. Marele necaz insa – si despre acest lucru nu stie nimeni – consta in faptul ca vasul se indreapta spre recifuri si ca nici macar punerea in functiune a masinilor nu poate salva corabia si echipajul, dar nu va fi modificat cursul navei. 

Lumea este minunata. Este minunata in toate formele sale de manifestare, minunata in esenta sa, pentru ca este Dumnezeiasca. Si pentru ca fiecare situatie ne indemna spre iubire si spre Dumnezeu, nu avem dreptul sub niciun motiv sa renuntam la iubire, la zambet, la bucurie si la optimism.

Daca reusim sa pastram o astfel de viziune despre lumea inconjuratoare, vom incepe sa apreciem corect ceea ce se intampla in jurul nostru si ne va fi mai usor sa facem legatura intre cauze si efecte. O astfel de conceptie corecta ne ajuta intr-o mai mare masura sa schimbam lumea inconjuratoare. In aceasta ordine de idei am incercat sa raspund la intrebarile care ma framanta, in aceasta carte. Am inteles ca nu pot da raspunsuri exacte, ferme, academice, in timp ce cititorul sa fie nevoit doar sa-mi respecte sfaturile, fara se se gandeasca la nimic altceva. Dimpotriva, as dori ca cititorul sa reflecteze si sa incerce sa inteleaga lumea impreuna cu mine. Sper ca am reusit sa realizez acest lucru.

Autor: S. N. Lazarev
Traducător: J. Koleva
Data apariției: 2007
Editura: Stanpress
Pagini: 192
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
dezvoltare spirituală

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus