TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Echilibrul emoţional

Roy Martina
Colecții/Serii: Ezo
Rezultatul cercetărilor întreprinse de dr. Roy Martina a constat în teoria privind echilibrul emoțional: de fapt, o tehnică prin...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-588-516-5
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback

Echilibrul emotional

MAI MULTE DESPRE CARTE

Rezultatul cercetărilor întreprinse de dr. Roy Martina a constat în teoria privind echilibrul emoțional: de fapt, o tehnică prin intermediul căreia ne întoarcem în punctul nostru nemișcat, adică punctul în care suntem cu adevărat stăpâni pe noi și pe viața noastră, nemaipunând preț pe reacţii circumstanţiale și pe lucrurile întâmplate în trecut.

Cartea de față evidenţiază modalitățile prin care învingem mecanismele de autosabotare și ne învață cum să revenim, repede și ușor, în punctul nemișcat, atunci când ne pierdem echilibrul în viață. Autorul prezintă tehnici de respirație care ne ajută să rămânem conectați la puterea noastră lăuntrică și ne învață să ne desprindem de vechi legături karmice și să ne recuperăm laturi sufletești uitate, să rezolvăm și să fim mereu conștienți de blocajele noastre mentale și emoționale, precum și să ne redobândim rapid echilibrul emoțional, în orice situație.

Medic ca pregătire profesională, dr. Roy Martina a fost intens preocupat și de acupunctură, homeopatie și nutriție. Devenind, mai apoi, practician, a fost intrigat de faptul că unii pacienți nu se recuperau, cu toate că primeau cel mai bun tratament holistic, așa că a început să aloce mult timp cercetării acestui fenomen.

Descoperirile făcute de el au vizat secretele inconștientului și modul în care ne autosabotăm. A constatat că emoțiile și conflictele nerezolvate din primii șapte ani de viață dau naștere unor convingeri negative și tipare comportamentale adânc înrădăcinate care pot duce la tipare durabile de relații șubrede, greutăți financiare și, desigur, probleme de sănătate.

Autor: Roy Martina
Traducător: Simona Linskens-Banea
Data apariției: august 2013
Editura: Curtea Veche
Titlu original: Emotional Balance: The Path to Inner Peace and Harmony
Pagini: 408
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
bestseller, autoeducare, subconştient, gândire, meditaţie, spiritualitate, karma
Locuri în topurile Cartepedia
  • Roy Martina Roy Martina - Autor
    Dr. Roy Martina este un renumit terapeut holistic, specializat în coaching pe sănătate şi în dezvoltare personală, cu mai bine de 30 de ani de experienţă în tratarea cazurilor „incurabile“ şi cercetarea celei mai bune metode prin...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus