TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Pune suflet în ceea ce faci. Îndrumări pentru conducătorii lumii noi FY-ROR-PSNCCF-06-N-001
Pune suflet în ceea ce faci. Îndrumări pentru conducătorii lumii noi
Vezi
galerie

Pune suflet în ceea ce faci. Îndrumări pentru conducătorii lumii noi

de Robert Rabbin

Id: #228136

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Detalii produs

Autor: Robert Rabbin

Traducător: Mihaela Ivănuş, Monica Vișan

Data apariției: 2006

Titlu original: Igniting the Soul at Work, a Mandate for Mystics

ISBN: 978-973-7978-78-3

EAN-13: 9789737978783, 9789737978783

Copertă: Paperback

Număr pagini: 198

Dimensiuni: 14x20 cm

Limbă: Română

Hârtie: 80g/m

Editura: For You

 

Opinii editoriale

"Slujindu-se de propria sa experienţă, Robert Rabbin abordează într-un limbaj direct şi fără menajamente problema calităţilor fundamentale ce caracterizează o persoană care trăieşte în lumea noastră de astăzi, extrem de complexă şi în rapidă transformare, asumându-şi în mod conştient responsabilitatea. E de-a dreptul reconfortant să citeşti o recomandare atât de limpede pentru reîntoarcerea la esenţa noastră de fiinţe umane. În definitiv, lumea noastră se va schimba numai după ce ne vom schimba noi înşine. Această carte se impune ca o lectură absolut necesară pentru toţi aceia care susţin că doresc schimbarea."

Anita Roddick, fondator şi copreşedinte al companiei Body Shop International

„În sfârşit, cineva a avut curajul de a adopta o poziţie revoluţionară în favoarea eliberării psihice şi spirituale. Spiritualitatea nu mai poate fi închisă în perimetrul unui ashram, al unei păduri, sau al unei case de rugăciune. Robert Rabbin declară cu pasiune şi elocvenţă că, de acum înainte, numai persoanele cu adevărat spiritualizate vor putea fi considerate lideri autentici şi factori de decizie. Orice alt standard inferior acestuia ar fi, pur şi simplu, prea temerar şi necugetat. Îi susţin din toată inima entuziasmul. Vocea lui este glasul înţelepciunii. Robert Rabbin lansează un apel pentru eliberarea sufletului omenesc. Doresc din toată inima ca această chemare să fie auzită şi luată în seamă în birourile şi sălile de consiliu ale fiecărei companii. A sosit momentul să ne scuturăm de lanpirîle materialismului şi ale obiceiurilor subconştiente care ne-au menţinut prizonieri ai propriilor noastre minţi.”

Jeffrey Mishlove, Fh.D, preşedinte al societăţii Reţeaua intuiţiei, autor al lucrării "Omul PK" şi gazdă a serialului naţional de televiziune "Gândirea e permisă"

"M-am îndrăgostit de această carte scrisă ca de la inimă la inimă. Aş dori să nu fie citită numai de manageri/lideri în sensul strict al cuvântului, ci şi de toţi conducătorii în general: mame şi taţi, surori şi fraţi, bunici...."

Roll Ostenberg, fost preşedinte al Asociaţiei suedeze a ziariştilor şi al companiei Svensk Filmindustri, autor al lucrării "Renaşterea Corporaţiilor"

„Am crezut întotdeauna că marii lideri intelectuali din ziua de astăzi sunt profeţii moderni ai erei tehnologiilor avansate. Cartea lui Rob Rabbin ne demonstrează că el este unul dintre aceşti profeţi, care ne călăuzeşte în interiorul nostru, către acea vastă sursă spirituală din care izvorăşte, pentru prima dată, râul a tot ceea ce este viu.”

William E. Halal, profesor de management la Universitatea George Washington şi autor al cărţii "Resurse infinite"

„Cele mai bune lucrări care tratează probleme legate de management nu sunt decât un plăpând izvoraş ce pleacă din fântâna adevărului spre care ne conduce Rabbin. Ce anume vrem noi să-i caracterizeze pe liderii noştri din domeniul afacerilor? Dorim experienţa unui tărâm care se întinde cu mult dincolo de ceea ce înseamnă domeniul de afaceri şi, de asemenea, conştientizarea unei realităţi mult mai extinse faţă de ceea ce credem noi că este realitatea. Rabbin îi inspiră şi îi călăuzeşte pe lideri, pentru ca aceştia, la rândul lor, să nepoată ajuta pe noi top să ne vindecăm sufletele.”

Perry Pascarella, fost editor al "Săptămânii industriale"
Robert Rabbin
Robert Rabbin
Autor

Robert Rabbin este un mistic contemporan, scriitor şi catalizator pentru dobândi...

vezi autor