TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Ramtha. Cartea albă

Ramtha
Învăţăturile lui Ramtha ne oferă o perspectivă unică prin care să privim misterul vieţii. Ele ne oferă un cadru în care...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-7978-68-4
EAN-16: 9789737978684
Dimensiuni: 14x20 cm
Tip copertă: Paperback

Ramtha. Cartea albă

MAI MULTE DESPRE CARTE

Învăţăturile lui Ramtha ne oferă o perspectivă unică prin care să privim misterul vieţii. Ele ne oferă un cadru în care întrebările la care filozofia, ştiinţa şi religia nu au putut da un răspuns, capătă un nou înţeles. Aceste învăţături pot lărgi raza de acţiune a experienţei umane, dincolo de graniţele stabilite de ştiinţă şi de diversele religii din lumea de azi. Sistemul de gândire al lui Ramtha nu este nici religie, nici interpretare filozofică a realităţii. El este adevărul obţinut şi verificat prin experienţele unui membru al rasei umane. În acest fel poate fi explicată cunoaşterea lui Ramtha. Dat fiind că s-a păşit deja pe această cale, porţile sunt deschise pentru aceia care doresc să o exploreze şi să facă propria călătorie în necunoscut.

Autor: Ramtha
Traducător: Daria Vasilescu, Monica Vișan
Data apariției: septembrie 2006
Editura: For You
Titlu original: Ramtha, The White Book
Pagini: 301
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
spiritualitate, misticism
  • Monica Vișan - Traducător
    Profesoara de limba engleza, absolventa a Universitatii Bucuresti. A predat la scoli si licee din Bucuresti. Din 1997 este directoarea editurii FOR YOU. Locuieste in Bucuresti, impreuna cu catelul ei, Pretty. Conduce un grup de dezvoltare spirituala, care se intalneste in fiecare miercuri la ora 17, in sala Universitatii Populare din str. Biserica Amzei nr 5-7.
    AFLĂ MAI MULTE

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus