TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Puterea dragostei.

Paul Ferrini
Această carte conține zece practici spirituale care vă pot schimba viața. Practicile nu sunt dificile, dar au nevoie de angajament. În...
Vezi mai multe detalii
Titluri conţinute:
Un curs despre stăpânirea artei spirituale - partea a II-a.
10 practici spirituale care vă pot transforma viața.
ISBN: 973-7978-76-5
EAN-16: 9789737978765
Dimensiuni: 14x20 cm
Tip copertă: Paperback

Puterea dragostei.

MAI MULTE DESPRE CARTE

Această carte conține zece practici spirituale care vă pot schimba viața. Practicile nu sunt dificile, dar au nevoie de angajament. 

În timpul primei săptămâni vi se va cere să petreceți cincisprezece minute pe zi făcând un simplu exercițiu spiritual. Alte practici vor fi adăugate în fiecare săptămână, iar durata de timp va crește pe parcursul procesului. Pe măsură ce îndepliniți fiecare practică, veți fi pregătiți pentru urmatoarea. Veți avea nevoie de un minim de zece săptămâni pentru a încheia acest program. Așadar, înainte să începeți, întrebați-vă dacă sunteți dispuși să vă luați un angajament de a practica zilnic aceste exerciții spirituale, timp de zece săptămâni. 

Din experiența mea de învățător, angajamentul reprezintă cea mai mare problemă pentru studenți. Adevăratul angajament în practica spirituală înseamnă să nu ne grăbim sau să încercăm să sărim peste etape. Majoritatea oamenilor se grăbesc să încheie, astfel încât să poată spune că au terminat programul sau cursurile. Vă cerem să aduceți o constiință diferită în aceste practici. Concentrați-vă atenția pe deplin la ceea ce facem aici. Fiți complet prezenți și veți obține rezultatele dorite. 

Prima practică spirituală este o practică fundamentală. Toate celelalte practici din această carte se clădesc pe ea. De aceea, vă cerem să-i dedicați acestei practici cel putin cincisprezece minute, în care să fiți pe deplin prezenți, în fiecare zi, pe parcursul primei săptămâni. Dacă săriți peste o zi, sau dedicați mai puțin de cincisprezece minute, indiferent de motiv, vă rog să începeți din nou. După ce ați încheiat șapte zile consecutive de practică, atunci puteți merge mai departe la cea de-a doua practică spirituală. Urmați aceleași îndrumări în săptămânile următoare. Dacă pierdeți o perioadă de practică, luați-o de la început cu practica spirituală a acelei săptămâni. Aceasta este foarte important în cazul practicilor spirituale doi și trei. La fel ca prima, ele sunt practici fundamentale.

Autor: Paul Ferrini
Traducător: Daria Vasilescu
Data apariției: aprilie 2006
Editura: For You
Titlu original: The Power of Love
Pagini: 146
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
spiritualitate, dezvoltare spirituală, ghid practic
  • Paul Ferrini Paul Ferrini - Autor
    Paul Ferrini este autorul a 21 de cărți care ne ajută să ne vindecăm trupul emoțional și să îmbrățișăm o spiritualitate ce-și are rădăcinile în evenimentele vieții de zi cu zi. Opera lui Paul este un amestec de Creștinism autentic cu...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus