TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cuvinte de înțelepciune pentru fiecare zi FY-PAF-CDNPFZ-11-N-001
Vezi
galerie

Cuvinte de înțelepciune pentru fiecare zi

de Paul Ferrini

Id: #228035

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Fiecare zi aduce cu sine o înțelepciune incredibilă, cu condiția să vedem principiile spirituale ce acționează în spatele evenimentelor și împrejurărilor care ne construiesc viața. Conștientizarea acestor principii necesită practică zilnică, educând vederea interioară să pătrundă dincolo de stratul superficial al întâmplărilor și încurajându-ne să privim în față adevărul, chiar și atunci când este dificil.

 

Cartea Cuvinte de înțelepciune pentru fiecare zi conține meditații și idei pline de spirit și lumină care să te ghideze pe parcursul întregului an. Paul Ferrini, cu intuițiile sale subtile și cu stilul său generos, ferm și conținător, te ajută să te deschizi către sursa de înțelepciune din conștiența ta și să determini momente favorabile pentru un eveniment sau proiect semnificativ. Astfel vei înțelege lecțiile spirituale pe care ți le aduce fiecare zi.

 

Primește îndrumarea profundă a fiecărei zile și las-o să te călăuzească spre pace și împlinire!

 

Iată două citate care ne dovedesc faptul că această carte ne va ajuta să evoluăm spiritual – aşa cum fac, de altfel, toate cărţile editurii FOR YOU:

Colindăm peste tot prin lume, căutând iubirea ici şi colo, în această persoană sau în cealaltă. Căutam peste tot, numai în propriile noastre inimi şi minţi, nu.
Atunci când îţi dai seama că tu eşti Sursa acestei etern evazive iubiri pe care o cauţi, deţii cea mai importantă piesă a cunoaşterii, ce se afla la îndemâna ta. Ea te va scuti de multe călătorii inutile. Te va împiedica să apuci pe mii de drumuri care nu te duc decât către o fundătură, către promisiuni neonorate şi către scurtături care nu ajung niciodată nicăieri. (22 decembrie)

Nu poţi ajuta oamenii să se vindece, dacă nu simţi iubire în inima ta. Când o simţi, ceea ce spui şi faci va curge prin iubirea ta, nu prin frică ta – iar tu vei inspira, vei încuraja, vei înălţa. Aminteşte-ţi că te afli aici pentru a da celorlalţi forţa, nu pentru a-i corectă sau pentru a-ţi asuma răspunderea pentru durerea lor. Aşa că, nu-ţi impune darul asupra celorlalţi. Dăruie doar celor care-ţi cer ajutorul şi care sunt gata să-l primească. În felul acesta, nu le vei încălca teritoriul şi nu-ţi vei epuiza propriile energii. (7 septembrie)

Pentru fiecare zi a anului există un astfel de grupaj de idei şi cuvinte înţelepte, care ne alină sufletul şi ne ajută să ne înălţăm spiritual, într-un mod plăcut şi uşor accesibil.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Paul Ferrini

Data apariției: mai 2023

Titlu original: Everyday wisdom. A spiritual book of days

ISBN: 9786066395137

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 176

Dimensiuni: 13x20 cm

Limbă: Română

Hârtie: 80g/m

Editura: For You

Paul Ferrini
Paul Ferrini
Autor

Paul Ferrini este autorul a 21 de cărți care ne ajută să ne vindecăm trupul emoț...

vezi autor