TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Vindecare spirituală şi nemurire. Căile terapeutice ale viitorului

Patrick Drouot
Colecții/Serii: Vindecare spirituală
Această carte deschide perspective înnoitoare pasionante pentru înţelegerea fiinţei omeneşti, constituind o sfidare la adresa...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-88592-8-9
EAN-16: 9789738859289
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback

Vindecare spirituală şi nemurire. Căile terapeutice ale viitorului

MAI MULTE DESPRE CARTE

Această carte deschide perspective înnoitoare pasionante pentru înţelegerea fiinţei omeneşti, constituind o sfidare la adresa viziunii materialiste ce domneşte de mai multe secole în lumea occidentală. Căci este o realitate spirituală a omului faptul că spiritul poate influenţa mecanismele biochimice care reglează organismul omenesc.

Regăsind căile medicinii tibetane (medicină energetică prin excelenţă), a vracilor sioux şi hopi, care nu consideră nici pe departe boala ca pe o fatalitate şi ne învaţă raţiunea prin care este posibil să trăim rămânând sănătoşi, Patrick Drouot ajunge la revelaţii fundamentale. Astfel, el ne arată cum fiecare dintre noi dispune de capacitatea de a se înălţa la dimensiuni fiinţiale nebănuite de percepere a realităţii celorlalţi, a câmpurilor lor energetice sau a învelişurilor lor luminoase. El ne ajută de asemenea să înţelegem că aşa-numitele emergenţe spirituale sau crizele de transformare sunt esenţiale în dezvoltarea individualităţii.

După primele sale două cărţi Suntem cu toţii nemuritori şi De la vieţile anterioare la cele viitoare, de mare succes, traduse în mai multe limbi, Patrick Drouot, fizician absolvent al Universităţii Columbia din New York, reuşeşte să realizeze o sinteză remarcabilă în privinţa mecanismelor profunde ale bolii, a vindecării personale - a celei colective şi a celei planetare.

Autor: Patrick Drouot
Traducător: Delia Popescu
Data apariției: iulie 2009
Editura: Adevăr divin
Titlu original: Guérison spirituelle et immortalité
Pagini: 340
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
câmp energetic, înveliş luminos, nemurire, spirit
  • Patrick Drouot Patrick Drouot - Autor
    Fizician francez, cu studii la Universitatea Columbia din New York, Patrick Drouot este autorul unor carti de mare succes, traduse in multe tari si vandute in peste un milion de exemplare. Cateva titluri: Des vies anterieures aux vies futures, Guerison spirituelle et...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus