TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Dumnezeu și minunile din viața noastră

Neale Donald Walsch
Aceasta este cartea Momente de grație de Neale Donald Walsch, retipărită cu acest nume, la dorința autorului. Cartea este o continuare firească...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-639-006-4
EAN-16: 9786066390064
Dimensiuni: 14x20 cm
Tip copertă: Paperback

Dumnezeu și minunile din viața noastră

MAI MULTE DESPRE CARTE

Aceasta este cartea Momente de grație de Neale Donald Walsch, retipărită cu acest nume, la dorința autorului. Cartea este o continuare firească a seriei de cărți Conversații cu Dumnezeu, de același autor, care, pe lângă cele trei volume cu același titlu, mai cuprinde și Prietenie cu Dumnezeu și Comuniune cu Dumnezeu, cărți în care autorul poartă un dialog neobișnuit cu divinitatea. Aceste cărți au avut un impact deosebit pe întreaga planetă, fiind traduse în 30 de limbi și publicate în tiraje de milioane de exemplare. Se pare că, în foarte scurt timp, au devenit cele mai citite cărți de pe glob. Editura FOR YOU are bucuria de a le prezenta cititorilor din România, împreuna cu alte cărți de aceeași valoare.
Momente de grație a apărut ca o urmare firească a acestui impact uriaș, autorul primind nenumărate scrisori de la cititori care au relatat momente din viața lor în care Dumnezeu le-a atins, pe neașteptate viața. Neale Donald Walsch, împreună cu soția sa, Nancy Walsch, au preluat câteva dintre aceste relatări minunate și uluitoare și le-au completat cu comentarii adecvate, prin care explică ceea ce s-a întâmplat, în lumina cunoașterii oferite de materialul cuprins în ciclul Conversații cu Dumnezeu. Este foarte important de menționat faptul că aceste cărți nu aparțin nici unui curent religios, ci reprezintă trăirile oricăruia dintre noi, trăiri pe cere le avem cu toții, deoarece Dumnezeu e în permanența alături de noi – doar că nu știm să-L vedem și să-L auzim.
Aceasta este și menirea cărții Momente de grație – să ne facă să conștientizăm prezența, de clipă de clipă, a Divinității în viața noastră – în toate modurile, pe toate căile, în toate felurile.

Autor: Neale Donald Walsch
Traducător: Monica Vișan
Data apariției: mai 2012
Editura: For You
Titlu original: When God Steps In, Miracles Happen
Pagini: 197
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
spiritualitate, divinitate
 • Monica Vișan
  Traducător
  Neale Donald Walsch Neale Donald Walsch - Autor
  Neale Donald Walsch a scris 27 de cărţi din domeniul spiritualităţii practice, printre care Conversaţii cu Dumnezeu, vândută în milioane de exemplare în lumea întreagă. Cărţile lui au fost traduse în 37 de limbi, iar...
  AFLĂ MAI MULTE
  Vezi toate cărţile
 • Neale Donald Walsch
  Autor
  Monica Vișan - Traducător
  Profesoara de limba engleza, absolventa a Universitatii Bucuresti. A predat la scoli si licee din Bucuresti. Din 1997 este directoarea editurii FOR YOU. Locuieste in Bucuresti, impreuna cu catelul ei, Pretty. Conduce un grup de dezvoltare spirituala, care se intalneste in fiecare miercuri la ora 17, in sala Universitatii Populare din str. Biserica Amzei nr 5-7.
  AFLĂ MAI MULTE

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus