TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Ghidul complet al durerilor fizice. Terapii psihoenergetice

Michel Odoul
Colecții/Serii: Cărți practice
Pentru medicina orientala, boala indica existenta unui obstacol in realizarea Drumului Vietii. Constiinta exprima astfel, prin tulburari energetice...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-47-0605-1
Dimensiuni: 13x21 cm
Tip copertă: Paperback

Ghidul complet al durerilor fizice. Terapii psihoenergetice

MAI MULTE DESPRE CARTE

Pentru medicina orientala, boala indica existenta unui obstacol in realizarea Drumului Vietii. Constiinta exprima astfel, prin tulburari energetice generatoare de maladie, piedicile deplinei sale impliniri. Pare asadar logic sa intelegem mecanismele psihoenergetice subiacente maladiei, pentru a ne redobandi starea de sanatate.
In aceasta privinta, cartea de fata reprezinta un manual practic perfect, la indemana tuturor celor care cauta secretele descifrarii limbajului corpului nostru. Citind-o, vom invata sa nu mai consideram maladia ca fiind rodul intamplarii sau fatalitatii, ci mesajul constiintei noastre, al fiintei noastre interioare. Sau poate ca vom reusi sa descoperim in spatele unei suferinte o maladie „creatoare”, un mijloc de progres in evolutia noastra.

Corpul nostru vorbeste. Dar trebuie sa-l si auzim!
Alergii, ameteli, anorexie, bulimie, cancer, febra, dureri de gat, de nas, de urechi, de ochi, inflamatii, chisturi, lumbago, migrena, noduli, sciatica, spasmofilie, tumori etc... Toate ne semnaleaza ca in fiinta noastra interioara incearca sa se exprime tensiuni profunde. Deschideti aceasta carte si veti afla de ce!

Autor: Michel Odoul
Traducător: Delia Petrescu
Data apariției: 2009
Editura: Paralela 45
Pagini: 208
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
bulimie, febră, cancer, maladie „creatoare”

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus