TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Viaţa secretă a apei

Masaru Emoto
Colecții/Serii: Masaru Emoto
Viața este un dar. Ea nu înseamnă doar fericire, ci și nefericire. Nefericirea este cărarea ce duce la fericire. Fericirea și nefericirea...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-87595-4-1
EAN-16: 9789738759541
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback

Viaţa secretă a apei

MAI MULTE DESPRE CARTE

Viața este un dar. Ea nu înseamnă doar fericire, ci și nefericire. Nefericirea este cărarea ce duce la fericire. Fericirea și nefericirea sunt asemenea valurilor care se înalță și coboară din nou: dacă nu ar coborî, apa nu s-ar putea înălța, nici n-ar putea curge. Atâta vreme cât căutăm fericirea din afară, e puțin probabil să găsim vreodată adevărata fericire. Căutând fericirea, ne căutam, de fapt, pe noi înșine. O putem căuta pe tărâmuri îndepărtate, dar o vom găsi, în cele din urmă, doar în propria palmă. O inimă plină de iubire și recunoștință este calea spre fericire!

Toate acestea sunt învățăturile izvorâte din Viața secretă a apei: Umpleți-vă sufletul cu iubire și recunoștință; Rugați-vă pentru această lume a noastră și împartășiți mesajul iubirii celor din jur; Dorul de pace și rugăciunile întru iubire nu pot fi îndiguite; Înțelegând că gândurile și cuvintele noastre au efect asupra lumii, atunci vom înțelege că deținem toate mijloacele pentru a ne schimba viața în bine.

Calea ce m-a purtat la cristalele de apă a izvorât din dorința mea de a vindeca pentru că am realizat că puterea de a vindeca este însăși puterea vieții. Am învățat de la aceste cristale că dacă ești sincer cu tine și cauți să fii și să faci ceea ce dorești cu adevărat, viața își va relua cursul firesc. O dată ce ai descoperit ceea ce știi să faci cel mai bine și îți dai seama că în direcția aceea trebuie să îți îndrepți atenția, te afli deja pe drumul ce duce înapoi la starea de fericire bincuvântată. Iar de aici nu mai este mult până să simți că, într-adevar, o mare schimbare are loc în viața ta. Adică, Fericirea.

În Viața secretă a apei, autorul de bestsellere Masaru Emoto ne poartă de-a lungul fantasticei călătorii a apei pe această planetă, continuând, prin această carte, să dezvăluie omenirii viața secretă a apei. El ne arată cum să aplicăm înțelepciunea apei în propriile noastre vieți; ne arata că, învățând să respectăm și să prețuim apa, vom reuși să facem față provocărilor secolului al XXI-lea – vom reuși să ne regenerăm planeta. Apa are o memorie proprie, în care ne sunt păstrate gândurile și rugăciunile. Cu toții suntem apă, astfel încât, oriunde ne-am afla, rugăciunile noastre vor fi raspândite în întreaga lume.

Autor: Masaru Emoto
Traducător: Laura-Corina Miron
Data apariției: martie 2007
Editura: Adevăr divin
Titlu original: The Secret Life of Water
Pagini: 202
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
fericire, nefericire, curgere, coborâre, înălţare, sine, căutare, iubire, recunoştinţă, cristale, rugăciune
  • Masaru Emoto Masaru Emoto - Autor
    Profesorul Masaru Emoto s-a născut în Japonia şi a absolvit Yokohama Municipal University şi Open International University, obţinând doctoratul în medicina alternativă. Doctorul Masaru Emoto s-a născut la Yokohama, Japonia, în Iulie 1943....
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor