TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Iubire Magică. Puterea tainică a relaţiilor intime

Marianne Williamson
Uită de vechile tale idei. Uită minciunile pe care ţi le-au spus alţii. Uită-le pe toate şi vei începe să-ţi aduci aminte. Există un...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 973-7978-01-3
EAN-16: 9789737978013
Dimensiuni: 14x20 cm
Tip copertă: Paperback

Iubire Magică. Puterea tainică a relaţiilor intime

MAI MULTE DESPRE CARTE

Uită de vechile tale idei. Uită minciunile pe care ţi le-au spus alţii. Uită-le pe toate şi vei începe să-ţi aduci aminte. Există un tărâm al vrajei romantice care face ca lumea obişnuită în care trăim să nu mai pară chiar atât de importantă – şi nici chiar atât de reală. În acel tărâm se intră doi câte doi. El nu este doar un loc de vacanţă emoţională – ci, în realitate, este cea mai recentă frontieră spirituală a noastră. De fapt, este locul în care ar trebui să trăim. Iar în acel loc, noi nu trăim aşa, pur şi simplu.

În această carte, Marianne Williamson oferă un mod de a fi îndrăgostit de cineva şi, în acelaşi timp, de a avea o stare de pace şi de unime cu Dumnezeu. Ea ne oferă o serie de invocaţii pentru ca să putem trezi în noi şi în partener splendoarea divină a unei relaţii de dragoste. Autoarea spune că noi putem trăi ca experienţă numai ceea ce vrem să acceptăm şi ne conduce pe o cărare sacră, de la lumea noastră lipsită de vrajă, la un paradis pe pământ, unde cei ce se iubesc îşi pot dărui, cu adevărat, o iubire magică.

Învăţăturile şi activitatea ei spirituală se bazează pe ideile din Un curs în miracole.

Autor: Marianne Williamson
Traducător: Matilda Bistrițeanu, Monica Vișan
Data apariției: 2003
Editura: For You
Titlu original: Enchanted Love, The Mystical Power of Intimate Relationships
Pagini: 1
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
spiritualitate, relații, iubire
 • Monica Vișan
  Traducător
  Marianne Williamson Marianne Williamson - Autor
  Marianne Williamson, apreciată pe plan internaţional în calitate de conferenţiar, este autoarea bestsellerurilor A Return to Love, The Healing of America, A Woman’s Worth şi Illuminata. Cartea de faţă, cu titlul original The Age of Miracles, este cel...
  AFLĂ MAI MULTE
  Vezi toate cărţile
 • Marianne Williamson
  Autor
  Monica Vișan - Traducător
  Profesoara de limba engleza, absolventa a Universitatii Bucuresti. A predat la scoli si licee din Bucuresti. Din 1997 este directoarea editurii FOR YOU. Locuieste in Bucuresti, impreuna cu catelul ei, Pretty. Conduce un grup de dezvoltare spirituala, care se intalneste in fiecare miercuri la ora 17, in sala Universitatii Populare din str. Biserica Amzei nr 5-7.
  AFLĂ MAI MULTE

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus