TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Grația de fiecare zi. A avea speranţă, a găsi iertarea şi a face miracole

Marianne Williamson
Pace în fiecare zi. Scop în fiecare zi. Speranţã în fiecare zi. Iubire în fiecare zi. Binecuvântare în...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 973-7978-43-9
EAN-16: 9789737978439
Dimensiuni: 14x20 cm
Tip copertă: Paperback

Grația de fiecare zi. A avea speranţă, a găsi iertarea şi a face miracole

MAI MULTE DESPRE CARTE

Pace în fiecare zi. Scop în fiecare zi. Speranţã în fiecare zi. Iubire în fiecare zi. Binecuvântare în fiecare zi.

În aceste pagini, Marianne Williamson, autor de mare popularitate şi conferenţiar, ne poartã paşii înapoi câtre originea noastră spiritualã, cercetând cãile prin care ne putem hrăni sufletul, într-o lume deosebit de asprã. Dificultăţile mari şi mici din existenţa noastră cotidianã, ne provoacă sã ne deschidem inimile şi minţile. Printr-o atitudine plinã de speranţã, printr-o chemare la iertare şi o sărbătorire a miracolelor, M. Williamson ne ajutã sã găsim legătura noastră sacrã cu lumea obişnuitã. Asta, deoarece indiferent unde suntem sau ce facem, posibilitatea de a fi fericiţi este prezentã. Avem dreptul la satisfacţiile aduse de graţia de fiecare zi.

Pentru fiecare suflet există un loc plin de bogăţii spirituale şi de puteri miraculoase. Graţia de fiecare zi ne ajută să scoatem la suprafaţă resursele noastre interioare, pe măsură ce punem bazele unei vieţi mai pline de graţie divină: o viaţă în care să nu mai dăm vina pe alţii şi în care să nu mai judecăm pe nimeni; o viaţă în care modul de a călători spre o destinaţie este la fel de important ca şi destinaţia însăşi; o viaţă în care să ne facem timp pentru a ne bucura de liniştea sacră; o viaţă în care se întâmplă miracole.

Marianne Williamson ne poartă paşii printr-o zi dintr-o asemenea viaţă, ajutându-ne să cultivăm spiritul prin tot ce trăim, începând cu sentimentele noastre de supărare, vinovăţie si invidie şi terminând cu cele de plictiseală, nelinişte, disperare si fericire. Atunci când vom putea stăpâni capacităţile miraculoase din interiorul nostru, ne vom putea schimba pe noi înşine, vieţile noastre, precum şi lumea în care trăim.

Deci, închideţi ochii, respiraţi adânc, deschideţi această carte si lăsaţi ca vraja, activată prin bagheta magică, să se desfăşoare.

Autor: Marianne Williamson
Traducător: Mihaela Ivănuş
Data apariției: 2005
Editura: For You
Titlu original: Everyday Grace: Having Hope, Finding Forgiveness, and Making Miracles
Pagini: 184
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
spiritualitate
  • Marianne Williamson Marianne Williamson - Autor
    Marianne Williamson, apreciată pe plan internaţional în calitate de conferenţiar, este autoarea bestsellerurilor A Return to Love, The Healing of America, A Woman’s Worth şi Illuminata. Cartea de faţă, cu titlul original The Age of Miracles, este cel...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus