TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

O călătorie în lumea de dincolo şi înapoi

Lindsay Harrison, Sylvia Browne
Colecții/Serii: Viaţa de după moarte
Medium renumit, maestru spiritual şi autoare carismatică, Sylvia Browne are milioane de adepţi. În această carte, ea revelează maniera...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-8080-38-3
EAN-16: 9786068080383
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback

O călătorie în lumea de dincolo şi înapoi

MAI MULTE DESPRE CARTE

Medium renumit, maestru spiritual şi autoare carismatică, Sylvia Browne are milioane de adepţi. În această carte, ea revelează maniera în care operează energia psihică în dimensiunea noastră terestră, felul în care ne afectează aceasta viaţa de zi cu zi şi în care ne putem conecta la puterea ei.

Pornind de la întrebările care i s-au pus cel mai frecvent de-a lungul carierei sale remarcabile, Sylvia Browne a scris această carte în care ne învaţă cum ne putem folosi de energia psihică pentru a ne aprofunda spiritualitatea, pentru a ne întări credinţa, pentru a ne vindeca mintea şi corpul, şi pentru a afla cum să ne bucurăm mai mult de viaţă. Înţelegerea acestui fenomen ne poate schimba tuturor viaţa şi poate avea un efect profund asupra tuturor aspectelor vieţii noastre, de la carieră şi până la relaţiile noastre cu ceilalţi oameni, dar şi cu spiritele din lumea de dincolo.

Această carte este plină de înţelepciune şi oferă sfaturi practice, o călăuzire limpede şi o mângâiere pentru sufletul nostru. O călătorie în lumea de dincolo şi înapoi reprezintă o călătorie prin lumea spirituală, dar şi prin cea fizică, precum şi un manual nepreţuit de supravieţuire spirituală în noul mileniu.

Autor: Lindsay Harrison, Sylvia Browne
Traducător: Cristian Hanu
Data apariției: noiembrie 2010
Editura: Adevăr divin
Titlu original: The Other Side and Back
Pagini: 304
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
terestru, energie psihică, putere, spiritualitate, credinţă, minte, corp, viaţă
  • Sylvia Browne Sylvia Browne - Autor
    Sylvia Browne este autoarea bestsellerurilor Viaţa mistică a lui Iisus; Fenomenul; Profeţia; O călătorie în lumea de dincolo şi înapoi; Viaţa în lumea de dincolo; Vieţi anterioare, vindecare viitoare; Vizite din lumea de...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Montel Williams
Medium, clarvăzătoare… aceste cuvinte descriu perfect puterile unice cu care este înzestrată Sylvia Browne. Am asistat personal la maniera în care Sylvia este capabilă să aducă alinare familiilor îndurerate, să ajute poliţia să închidă anumite cazuri nerezolvate şi să trezească inimile oamenilor pentru ca aceştia să îşi înţeleagă mai bine propria bunătate.

Opinia cititorilor