TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Iubire tămăduitoare. Un program medical inovator pentru trup-minte, prin care să vă vindecaţi pe voi înşivă şi pe ceilalți

Leonard Laskow
Un program medical inovator pentru trup‑minte, prin care să vă vindecaţi pe voi înşivă şi pe ceilalţi. În cartea Iubire...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-639-018-7
EAN-16: 9786066390187
Dimensiuni: 14x20 cm
Tip copertă: Paperback

Iubire tămăduitoare. Un program medical inovator pentru trup-minte, prin care să vă vindecaţi pe voi înşivă şi pe ceilalți

MAI MULTE DESPRE CARTE

Un program medical inovator pentru trup‑minte, prin care să vă vindecaţi pe voi înşivă şi pe ceilalţi.

În cartea Iubire tămăduitoare este prezentat, pas cu pas, un program medical practic, care ne arată cum să ne activăm puterea întregii fiinţe – mâini, inimă şi conştiinţă superioară – pentru a ne vindeca pe noi înşine şi pe ceilalţi. Aici găsiţi tehnicile extraordinare şi uşor de învăţat care au transformat vieţi din întreaga lume.

Autor: Leonard Laskow
Traducător: Monica Vișan
Data apariției: noiembrie 2012
Editura: For You
Titlu original: Iubire tămăduitoare. Un program medical inovator pentru trup-minte, prin care să vă vindecați pe voi înșivă și pe ceilalți
Pagini: 273
Greutatea: 250 g
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
spiritualitate, vindecare
  • Monica Vișan - Traducător
    Profesoara de limba engleza, absolventa a Universitatii Bucuresti. A predat la scoli si licee din Bucuresti. Din 1997 este directoarea editurii FOR YOU. Locuieste in Bucuresti, impreuna cu catelul ei, Pretty. Conduce un grup de dezvoltare spirituala, care se intalneste in fiecare miercuri la ora 17, in sala Universitatii Populare din str. Biserica Amzei nr 5-7.
    AFLĂ MAI MULTE

Opinii Editoriale

Deepak Chopra, M.D., autorul best‑seller‑urilor „Cartea secretelor”, „Viaţă după moarte” şi „Putere, libertate şi graţie”
„Iubirea este adevăr, ceva dincolo de sentiment. Este vindecătorul suprem. Cartea Iubire tămăduitoare oferă o viziune practică a modului în care ne putem vindeca în întregime. V‑o recomand cu căldură.”
Dolores Krieger, Ph.D., autoarea cărţii „Atingere terapeutică”
 „În cartea sa bine documentată, Iubire tămăduitoare, dr. Laskow oferă tehnici non‑invazive, ce invocă în mod conştient puterile vindecătoare ale iubirii. Este o carte pe care le‑o recomand cu căldură, celor din domeniul medical şi nu numai.”
C. Norman Shealey, M.D., Ph.D., fondatorul şi directorul Institutului Shealey şi preşedinte fondator al Asociaţiei de medicină holistică din America
 „Toată lumea vorbeşte despre iubire, ca despre o forţă vindecătoare. Cartea dr.‑ului Laskow este prima care oferă o varietate largă de exerciţii excelente, prin care poate fi trăită, la nivel personal, puterea iubirii ca forţă de vindecare.”
W. Brugh Joy, M.D., autorul cărţilor „Avalanşa: Reflecţii eretice asupra luminii şi întunericului” şi „Calea lui Joy: O hartă pentru procesul transformaţional”
 „Iubire tămăduitoare este un amestec extraordinar de concepte şi tehnici ezoterice străvechi şi contemporane, care vor avea un impact copleşitor asupra oricăruia păşeşte pe calea vindecătorului, fie că o face pentru auto‑vindecare, fie pentru a‑i vindeca pe ceilalţi.”
Larry Dossey, M.D., autorul cărţilor „Semnificaţie şi medicină, Recuperarea sufletului”, „Dincolo de boală” şi „Spaţiu, timp şi medicină”
„O nouă medicină este pe cale de a fi creată – o formă de vindecare ce pune accentul pe puterea conştiinţei umane. Întrucât în spatele acestei dezvoltări stă o ştiinţă legitimă, ea nu va dispărea – dar necesită, totuşi, întreaga noastră atenţie. Dr. Leonard Laskow este un ‚doctor adevărat’ – unul dintre arhitecţii acelui gen de medicină, care se bazează pe puterea minţii. În cartea sa, el descrie puterea de vindecare a iubirii, a unităţii şi întregimii. Dacă sunteţi de părere că aceste concepte sunt doar o ‚ştiinţă uşoară’ sau ‚abureli new age’, lectura acestei cărţi vă poate schimba punctul de vedere. Este o contribuţie importantă!”

Opinia cititorilor