TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Proiectul Sfera. Studiu asupra entităţilor spirituale sferice

Klaus Heinemann, Míċeál Ledwith
Colecții/Serii: Vindecare spirituală
Proiectul Sfera explorează domeniul spiritual care poate fi văzut în uimitoarele fotografii digitale făcute de Míċeál...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-8080-18-5
EAN-16: 9786068080185
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback

Proiectul Sfera. Studiu asupra entităţilor spirituale sferice

MAI MULTE DESPRE CARTE

Proiectul Sfera explorează domeniul spiritual care poate fi văzut în uimitoarele fotografii digitale făcute de Míċeál Ledwith şi Klaus Heinemann. Sferele de diferite forme, mărimi, cantităţi şi culori plutesc, alunecă şi planează în fiecare fotografie. Ledwith şi Heinemann ne oferă expertiza lor în domeniul sferelor, dovedindu-ne că nu sunt nici particule de praf, nici picături de apă. Ei caută să comunice cu sferele, văzându-le cu ochiul liber şi încercând să desluşească ce înseamnă existenţa lor pentru vieţile noastre.

După ce a descoperit cu uimire sferele care apăreau strălucitoare ca nişte becuri în fotografiile pe care le făcuse într-un loc de reculegere spirituală, Klaus Heinemann a simţit imediat că era vorba de ceva mult mai profund. Heinemann a cercetat din nou mii de fotografii pe care le făcuse anterior şi a făcut alte mii pentru a testa ipoteza că aceste cercuri luminoase nu sunt altceva decât emanaţii ale unor fiinţe spirituale.

Míċeál Ledwith a avut o experienţă asemănătoare după ce a aflat pentru prima dată despre fenomenul Sfera. Pentru a descoperi tot ce se putea despre natura lor, despre situaţiile în care prezenţa lor poate fi cel mai uşor detectată şi ce implicaţii ar putea avea ele pentru înţelegerea locului nostru în cosmos, el a început studierea intensă şi sistematică a sferelor, zi şi noapte, în diferite condiţii atmosferice. Până acum, el a adunat o colecţie de peste o sută de mii de imagini.

În ultimi ani, oamenii s-au întrebat dacă obiectele sferice care apar în fotografiile lor sunt particule de praf sau ceva mai mult. În Proiectul Sfera, Míċeál Ledwith şi Klaus Heinemann, doi experţi de frunte în domeniul fenomenelor sferice, şi-au alăturat cunoştinţele dobândite de-a lungul anilor pentru a examina aceste apariţii fantomatice. Analizând detaliile fotografiilor color ale diferitelor tipuri de sfere şi rezultatele altor cercetări ştiinţifice, oferind sugestii practice pentru călăuzirea fotografilor amatori pasionaţi de fenomenul sferelor, precum şi detalii cuprinzătoare ale tiparelor vizuale, ale caracteristicilor şi comportamentelor sferelor, Proiectul Sfera demonstrează că realitatea noastră fizică convenţională este doar o extensie a dimensiunii spirituale infinite şi că sferele sunt legate de realităţi în afara percepţiei noastre umane normale.

Autor: Klaus Heinemann, Míċeál Ledwith
Traducător: Mihai Popescu
Data apariției: februarie 2010
Editura: Adevăr divin
Titlu original: The Orb Project
Pagini: 283
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
fotografii, realitate, dimensiune spirituală, praf, apă
 • Míċeál Ledwith
  Autor
  Klaus Heinemann Klaus Heinemann - Autor
  Timp de mai multe decenii a lucrat pentru realizarea unei punţi peste prăpastia dintre ştiinţă şi spiritualitate şi a ţinut conferinţe privind extinderea percepţiei. Klaus Heinemann, doctor în fizică, s-a născut şi a studiat în Germania,...
  AFLĂ MAI MULTE
  Vezi toate cărţile
 • Klaus Heinemann
  Autor
  Míċeál Ledwith Míċeál Ledwith - Autor
  Míċeál Ledwith, doctor în teologie şi drept, a fost profesor de teologie sistematică, timp de şaisprezece ani la Colegiul Maynooth din Irlanda, iar apoi a fost preşedintele universităţii timp de zece ani. A fost membru al Comisiei Teologice...
  AFLĂ MAI MULTE
  Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

C. Norman Shealy, doctor în medicină, doctor în fizică, preşedinte al seminarului universitar Holos, membru al Societăţii Internaţionale pentru studiul energiei subtile şi al medicinii energetice, autor al cărţii Life Beyond 100 – Secrets of the Fountain of Youth (Viaţa după 100 de ani – Secretele Fântânii tinereţii).
Sferele s-ar putea să fie pentru atmosferă ceea ce sunt cercurile din lanuri pentru pământ. Văzând sferele şi fotografiile lor în timp ce vorbim, este minunat să ştim că primim comunicări energetice din cosmos.
James O’Dea, preşedintele Institutului de Ştiinţe Noetice
Proiectul Sfera ne ajută pe noi să privim în interiorul unui fenomen extrem de ciudat cu sobrietate şi discernământ. Chiar Einstein se referea la lumea încâlcită a realităţii cuantice ca fiind o «acţiune supranaturală la distanţă», înainte de a fi mai bine înţeleasă. Progrese substanţiale în domeniul ştiinţei apar atunci când suntem pregătiţi să explorăm anomaliile persistente. Sferele s-ar putea să fie dovada că fenomenele pot fi explicate doar în afara concepţiilor noastre actuale, limitate şi reducţioniste despre lume.

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus