TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Introducere generală la Cursul de Miracole

Kenneth Wapnick
Cursul de miracole este un set de trei cărţi dictate de Iisus, din care învăţăm cum să ne aducem aminte de Dumnezeu, desfăcând...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-7978-80-6
EAN-16: 9789737978806
Dimensiuni: 12x19 cm
Tip copertă: Paperback

Introducere generală la Cursul de Miracole

MAI MULTE DESPRE CARTE

Cursul de miracole este un set de trei cărţi dictate de Iisus, din care învăţăm cum să ne aducem aminte de Dumnezeu, desfăcând vina prin iertarea oferită celorlalţi. Cursul s-a născut în 1965, ca răspuns la rugămintea a doi psihologi interesaţi să găsească „o altă modalitate" de raportare la alţii. Dictarea Cursului de miracole s-a încheiat în 1972, iar cărţile s-au publicat în 1976.

Introducerea generală la Cursul de Miracole este o prezentare aprofundată a principiilor iertării din Curs, cuprinzând şi amănunte despre felul în care a fost scris acesta. Autorul Introducerii, Kenneth Wapnick, a fost prietenul apropiat şi asociatul celor două persoane a căror decizie de a-şi uni eforturile în vederea unui interes comun a declanşat dictarea Cursului. Kenneth Wapnick lucrează cu Cursul din 1973, când a început să scrie pe tema lui, să îl predea şi să îi utilizeze principiile în activitatea sa de psihoterapeut.

Autor: Kenneth Wapnick
Traducător: Simona Făgărășanu
Data apariției: septembrie 2006
Editura: For You
Titlu original: Foundation for A Course in Miracles
Pagini: 178
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
spiritualitate, iertare

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus