TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Vindecarea armonioasă și Calea Nemuritorilor

Jasmuheen
     La sfârşitul anului 2004, am fost diagnosticată cu o formă letală de cancer de piele. După o intervenţie...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-7978-41-2
EAN-16: 9789737978412
Dimensiuni: 150*210
Tip copertă: Paperback

Vindecarea armonioasă și Calea Nemuritorilor

MAI MULTE DESPRE CARTE

     La sfârşitul anului 2004, am fost diagnosticată cu o formă letală de cancer de piele. După o intervenţie chirurgicală şi un rezultat nefavorabil al biopsiei, alegerea mea a fost să fac imediat o altă operaţie, sau să încep chimioterapia. Fiind cunoscută pentru abordarea mea radicală şi alternativă a vieţii, până la urmă nu am ales aceste căi – ci, în schimb, am început o aventură în domeniul vindecării alternative, descoperind noi tehnologii ce folosesc razele de lumină şi undele sonore, noi metode de diagnosticare şi, de asemenea, terapii ce îşi au rădăcinile în străvechile tehnici de vindecare aborigene. 
        Experienţa de a face faţă diverselor sfaturi primite din partea familiei şi a prietenilor, ca şi a unei potenţiale supraîncărcări cu informaţii, m-a făcut să înţeleg necesitatea de a avea nu doar un discernământ personal solid, pe care să te poţi baza pentru a putea selecta calea corectă pentru o vindecare armonioasă, ci şi înţelegerea că putem de-crea ceea ce am creat şi că trupul nostru deţine cheia perfectă pentru a deschide uşa spre calea propriei vindecări. În timp ce îmi găseam din nou drumul spre starea de sănătate, în cealaltă parte a lumii, în Franţa, prietena mea se afla pe moarte, doborâtă de cancer la plămâni şi la măduva osoasă. Întrucât era în comă, nu a putut lua parte la propria vindecare şi nu ştia dacă avea încă suficientă pasiune pentru a rămâne în viaţă. Cum este posibil ca oameni ca ea şi ca mine, care au meditat toată viaţa, au adoptat diete sănătoase şi şi-au tratat corpul ca pe un templu, să creeze încă astfel de lucruri? 
        În prezent, unul din patru adulţi mor inutil, din cauza uneia dintre cele şapte boli ucigaşe. Poate că acest lucru este determinat de lipsa unei educaţii holistice, sau, poate că, pur şi simplu, a sosit clipa în care să moară. Dacă acesta este cazul, atunci, e oare posibil ca ei să moară cu demnitate şi ar trebui să aibă posibilitatea de a alege, de a cunoaşte şi de a utiliza străvechea metodă de auto-eutanasiere, folosită de-a lungul timpului de către lamaşi? 
        Cum putem şti dacă situaţia cu care ne confruntăm reprezintă momentul pentru a ne părăsi corpurile, sau constituie doar o provocare temporară? Ce putem spune despre vindecarea spontană şi despre vindecători precum făcătorul de minuni brazilian, John of God? Toate acestea le-am explorat în prima parte a anului 2005, în timp ce m-am întrebat dacă doream să rămân pe Pământ, ştiind că marea parte din activitatea mea era încheiată şi că puteam alege să merg mai departe.


Autor: Jasmuheen
Traducător: Daria Vasilescu
Data apariției: 2005
Editura: For You
Titlu original: Harmonious Healing & the Immortals' way
Pagini: 282
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
spiritualitate, vindecare, boală
  • Jasmuheen Jasmuheen - Autor
    Jasmuheen s-a născut în Australia din părinţi norvegieni şi este iniţiată în Meditaţia Vedică străveche şi în filozofia orientală. Are capacităţi telepatice şi o mare cunoaştere de spiritualitate. Din 1993 a urmat iniţierea pranică...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus