TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Stoc furnizor
PREȚ: 16,13 lei
-7%17,34 lei
Disponibilitate: Stoc furnizor
Retur posibil: 365 zile
Data estimată de livrare: 02.10.2017
Comandă prin telefon sau email:
0740.317.617 carte@cartepedia.ro
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Radianță divină. La drum cu Maeștrii Magiei

Jasmuheen
Stoc furnizor
PREȚ: 16,13 lei
-7%17,34 lei
Disponibilitate: Stoc furnizor
Retur posibil: 365 zile
Data estimată de livrare: 02.10.2017
Comandă prin telefon sau email:
0740.317.617 carte@cartepedia.ro
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist
Cea de-a şaisprezecea carte a autoarei australiene Jasmuheen, Radianță Divină: La drum cu Maeştrii Magiei descrie viaţa ei petrecută...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 973-7978-72-2
EAN-16: 9789737978722
Dimensiuni: 14x20 cm
Tip copertă: Paperback

Radianță divină. La drum cu Maeștrii Magiei

MAI MULTE DESPRE CARTE

Cea de-a şaisprezecea carte a autoarei australiene JasmuheenRadianță Divină: La drum cu Maeştrii Magiei descrie viaţa ei petrecută alături de aceste fiinţe minunate şi ne oferă învăţăturile acestora.


Ea scrie:
„Pe parcursul vieţii mele am fost binecuvântată să pot observa şi experimenta Radianţa Divină. Razele sale de lumină par a fi susţinute de un curent de bază, de o asemenea graţie şi măreţie, încât toţi cei care îl văd sau îl simt se transformă. Aceasta este natura fiinţei Sale. Atunci când Radianţa se revelează pe Sine însăşi, suntem atât de captivaţi de Splendoarea Sa, întrucât îi recunoaştem intuitiv puterea. Mi-au trebuit zeci de ani să descopăr modul în care, în momentul în care iluminarea Sa intră în câmpul nostru energetic, trupurile devin iradiate de un fascicul de lumină laser ce ne hrăneşte perfect, astfel încât toate dorinţele noastre sunt îndeplinite.
Timp de mai mult de treizeci şi cinci de ani am căutat un mod de a uni înţelepciunea străveche cu viaţa de zi cu zi - căutare care m-a condus spre descoperirea unei ştiinţe a viitorului. Odată cu această Ştiinţă a Biocâmpului a apărut şi descoperirea porţilor de acces interior, prin vibraţii şi frecvenţe care îndeplinesc funcţia unor chei. Timpul petrecut în planul interior m-a învăţat cum să deschid porţile care mi-au revelat Radianţa Absolută, în toate formele Sale. Această carte reprezintă încercarea mea de a descrie darurile Sale.”


Radianță Divină: La drum cu Maeştrii Magiei este oferită cu graţie nelimitată, unei lumi care se găseşte la limita alegerii între război şi pace, unei lumi care poate are nevoie de o invitaţie şi de inspiraţie pentru ca să fim cu toţii siguri că vom crea totul cu înţelepciune şi iubire.

Autor: Jasmuheen
Traducător: Daria Vasilescu
Data apariției: 2006
Editura: For You
Titlu original: Divine Radiance, on the Road with the Masters of Magic
Pagini: 310
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
spiritualitate, dezvoltare spirituală
  • Jasmuheen Jasmuheen - Autor
    Jasmuheen s-a născut în Australia din părinţi norvegieni şi este iniţiată în Meditaţia Vedică străveche şi în filozofia orientală. Are capacităţi telepatice şi o mare cunoaştere de spiritualitate. Din 1993 a urmat iniţierea pranică...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus