TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Stoc furnizor
PREȚ: 16,13 lei
-7%17,34 lei
Disponibilitate: Stoc furnizor
Retur posibil: 365 zile
Data estimată de livrare: 01.03.2017
Comandă prin telefon sau email:
0740.317.617 carte@cartepedia.ro
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Legea Iubirii și Miraculoasa sa Frecvență a Libertății

Jasmuheen
Stoc furnizor
PREȚ: 16,13 lei
-7%17,34 lei
Disponibilitate: Stoc furnizor
Retur posibil: 365 zile
Data estimată de livrare: 01.03.2017
Comandă prin telefon sau email:
0740.317.617 carte@cartepedia.ro
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist
Legea Iubirii este un manual extins, ce cuprinde meditaţii puternice care ne ajută să ne transformăm viaţa şi care oferă, în detaliu,...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 973-7978-29-3
EAN-16: 9789737978293
Dimensiuni: 14x20 cm
Tip copertă: Paperback

Legea Iubirii și Miraculoasa sa Frecvemță a Libertății

MAI MULTE DESPRE CARTE

Legea Iubirii este un manual extins, ce cuprinde meditaţii puternice care ne ajută să ne transformăm viaţa şi care oferă, în detaliu, vechile tehnici ale Maestrilor Taoişti pentru atingerea nemuririi, împreună cu instrumente ale Ştiinţei Viitorului, a Mecanicii Matricei Interdimensionale – ştiinţă ce face parte din Programul lui Jasmuheen pentru eliberarea oamenilor de limitări autoimpuse.
Această cercetare oferă eliberarea de îmbătrânire, de boli, de îngurgitarea de hrană sau lichide, pe măsură ce învăţăm cum să ne creăm un bio-sistem care să ne susţină, ca şi libertatea de a ne exprima natura noastră Divină, cu toate darurile sale minunate – inclusiv metode testate pentru a determina nivelul de pregătire la care ne aflăm pentru a obţine o asemenea libertate.
Dorinţa de a ne elibera de limitările umane este, pe zi ce trece, din ce în ce mai puternică în noi toţi, determinarea de o dorinţă lăuntrică de a trăi în adevăr, iubire şi armonie. Oare există o Lege a Iubirii care să cunoaştem adevărata libertate? Oare căutătorii de miracole o vor gasi şi vor deveni FĂCĂTORI DE MIRACOLE? Oare există MODELE de FĂCĂTORI DE MIRACOLE care să poată fi folosite de fiecare dintre noi, pentru a transformalumea noastră într-o lume a fericirii şi armoniei pentru toţi oamenii ?
Răspunsul este, DA.

Autor: Jasmuheen
Traducător: Daria Vasilescu, Monica Vișan
Data apariției: 2005
Editura: For You
Titlu original: The Law of Love & its fabulous frequency of freedom
Pagini: 330
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
spiritualitate, dezvoltare spirituală
 • Monica Vișan
  Traducător
  Jasmuheen Jasmuheen - Autor
  Jasmuheen s-a născut în Australia din părinţi norvegieni şi este iniţiată în Meditaţia Vedică străveche şi în filozofia orientală. Are capacităţi telepatice şi o mare cunoaştere de spiritualitate. Din 1993 a urmat iniţierea pranică...
  AFLĂ MAI MULTE
  Vezi toate cărţile
 • Jasmuheen
  Autor
  Monica Vișan - Traducător
  Profesoara de limba engleza, absolventa a Universitatii Bucuresti. A predat la scoli si licee din Bucuresti. Din 1997 este directoarea editurii FOR YOU. Locuieste in Bucuresti, impreuna cu catelul ei, Pretty. Conduce un grup de dezvoltare spirituala, care se intalneste in fiecare miercuri la ora 17, in sala Universitatii Populare din str. Biserica Amzei nr 5-7.
  AFLĂ MAI MULTE

Opinii Editoriale

Jasmuheen
”Unii ar putea considera că experimentarea şi deţinerea puterii miraculoase se limitează celor puţini aleşi, că numai anumiţi indivizi preselectaţi se pot ridica deasupra status quo-ului şi pot demonstra libertatea ce provine din trăirea Legii Iubirii. Aceasta este, în sine, o credinţă destinată să menţină limitarea – deoarece unicul lucru de care suntem limitaţi este mintea noastră.  Unii oameni ar putea spune că ceea ce propun eu în acest jurnal este ceva imposibil sau miraculor. Unii ar putea susţine că totul sfidează legile naturii, însă acest lucru este exact ceea ce fac miracolele- ele sunt evenimente ce funcţionează dincolo de legile noastre ştiinţifice cunoscute. Ceea ce noi am uitat, este că legile naturii şi legile stiinţei sunt conduse de Legea Iubirii.”

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus