TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

În rezonanță

Jasmuheen
În Rezonanţă se concentrează, în principal, pe unirea lumii ştiinţei cu cea a religiei, a tărâmului fizic cu cel eteric,...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 973-7978-04-8
Dimensiuni: 14x20 cm
Tip copertă: Paperback

În rezonanță

MAI MULTE DESPRE CARTE

În Rezonanţă se concentrează, în principal, pe unirea lumii ştiinţei cu cea a religiei, a tărâmului fizic cu cel eteric, cât şi culturile estului şi vestului.

Cartea oferă uneltele practice ce pot fi folosite în meditaţiile simple, cât şi în cele complexe, tehnici specifice de programare pentru acordare şi stăpânirea minţii, pentru a crea o realitate şi o existenţă pasionante şi care au un scop precis. Ea dezbate teme de mare interes, începând cu meditaţia, telepatia şi ajungând la Legile Universale şi existenţa Frăţiilor Luminii.

Autor: Jasmuheen
Traducător: Monica Vișan
Data apariției: 2003
Editura: For You
Titlu original: In Resonance
Pagini: 296
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
spiritualitate, meditație, dezvoltare spirituală
 • Monica Vișan
  Traducător
  Jasmuheen Jasmuheen - Autor
  Jasmuheen s-a născut în Australia din părinţi norvegieni şi este iniţiată în Meditaţia Vedică străveche şi în filozofia orientală. Are capacităţi telepatice şi o mare cunoaştere de spiritualitate. Din 1993 a urmat iniţierea pranică...
  AFLĂ MAI MULTE
  Vezi toate cărţile
 • Jasmuheen
  Autor
  Monica Vișan - Traducător
  Profesoara de limba engleza, absolventa a Universitatii Bucuresti. A predat la scoli si licee din Bucuresti. Din 1997 este directoarea editurii FOR YOU. Locuieste in Bucuresti, impreuna cu catelul ei, Pretty. Conduce un grup de dezvoltare spirituala, care se intalneste in fiecare miercuri la ora 17, in sala Universitatii Populare din str. Biserica Amzei nr 5-7.
  AFLĂ MAI MULTE

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus