TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Emisarii luminii. O perspectivă asupra păcii

James F. Twyman
Emisarii Luminii este prima dintr-o serie de cărţi scrise de James F. Twyman, care merge în lumea întreagă, în zonele de...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 973-85347-78
EAN-16: 9789738534778
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback

Emisarii luminii. O perspectivă asupra păcii

MAI MULTE DESPRE CARTE

Emisarii Luminii este prima dintr-o serie de cărţi scrise de James F. Twyman, care merge în lumea întreagă, în zonele de conflict şi dă concerte prin care mobilizează oamenii într-o rugăciune uriaşă şi inedită pentru pace. Ultimul loc în care a fost în luna martie este Irakul.


Cartea este relatarea unei aventuri – un roman iniţiatic. Ea îl duce pe cititor într-o ţară zguduită de război, împreună cu un bărbat care duce un rucsac şi o chitară. Acest bărbat este Jimmy Twyman, un trubadur al păcii. Scopul său era să cânte la un Concert al Păcii pentru Bosnia, iar pe parcursul drumului a descoperit un secret căruia i-a venit timpul să fie revelat.
Aflat în Bosnia, Jimmy este condus la o comunitate de înaltă spiritualitate, cunoscută sub numele de Emisarii Luminii. Emisarii sunt o societate foarte veche, care se stabileşte întotdeauna în acea parte a lumii în care conflictele şi agresivitatea sunt deosebit de puternice. Ei îşi unesc forţele pentru a implementa pacea, acolo unde oamenii au uitat ce înseamnă pace. Emisarii îl invită pe Jimmy să li se alăture în meditaţii şi îl învaţă modul lor de a transmuta frica în iubire. 
Aceasta a fost pentru Jimmy o experienţă care i-a schimbat viaţa într-o asemenea măsură, încât acum doreşte să împărtăşească lumii întregi nouă perspectivă asupra păcii. De fapt, destinul lui este să facă acest lucru şi începe cu cartea Emisarii Luminii. Cuvintele pe care James Twyman le-a scris pentru noi sunt profetice şi profunde. Prin ele, noi putem învăţa cum să devenim Emisari ai Luminii şi să schimbăm lumea.

Autor: James F. Twyman
Traducător: Maria-Pia Luttmann
Data apariției: 2003
Editura: For You
Titlu original: Emissary of Light: A Vision of Peace
Pagini: 240
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
spiritualitate, pace
  • James F. Twyman James F. Twyman - Autor
    James F. Twyman este un autor şi muzician cunoscut în lumea întreagă, care a călătorit peste tot, dând Concerte pentru Pace în zonele cele mai sfâşiate de violenţă şi conflicte. Este cunoscut şi ca ,,Trubadur al păcii”...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor