TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Emisarii iubirii. Copiii speciali se adresează lumii

James F. Twyman
Emisarii Iubirii este al doilea volum scris de James Twyman, autorul cărţii de mare succes, Emisarii luminii, apărută la Editura For You. Cartea...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 9737978005
EAN-16: 9789737978005
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback

Emisarii iubirii. Copiii speciali se adresează lumii

MAI MULTE DESPRE CARTE

Emisarii Iubirii este al doilea volum scris de James Twyman, autorul cărţii de mare succes, Emisarii luminii, apărută la Editura For You. Cartea descrie întâlnirea autorului cu Copiii Indigo din Bulgaria, copiii pe care el îi numeşte Copiii din Oz şi despre care a aflat că au un mesaj pentru întreaga omenire – mesaj pe care el urma să-l transmită lumii.
Într-o seară, în timp ce stătea de vorbă într-o casă din San Francisco, Twyman a întâlnit un băieţel de zece ani. Acesta i-a atins un deget şi, dintr-o dată, Twyman a putut să îndoaie linguri cu puterea minţii sale, a putut citi gândurile şi trimite imagini către ceilalţi. Dar, mai târziu, nici o persoană dintre cele aflate în cameră, nu-şi amintea că l-ar fi văzut pe băiat!


Iată ce spune despre James Twyman, Neale Donald Walsch, autorul cărţilor Conversaţii cu Dumnezeu, apărute tot la Editura For You:

"James Twyman nu este un povestitor obişnuit. El este un adevărat înţelept, omul care a găsit calea de a face ca adevărurile străvechi să capete un sunet nou. A făcut acest lucru toată viaţa prin povestiri şi cântece, aducând mesaje de miracol şi lumină în sufletele care sunt în căutarea lor. Astfel, el este un purtător de lumină, şi un emisar al iubirii."

Autor: James F. Twyman
Traducător: Maria-Pia Luttmann
Data apariției: 2003
Editura: For You
Titlu original: Emissary of Love. The Psyhic Children Speak to the World
Pagini: 175
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
spiritualitate, copiii indigo
  • James F. Twyman James F. Twyman - Autor
    James F. Twyman este un autor şi muzician cunoscut în lumea întreagă, care a călătorit peste tot, dând Concerte pentru Pace în zonele cele mai sfâşiate de violenţă şi conflicte. Este cunoscut şi ca ,,Trubadur al păcii”...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor