TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Karma şi Reîncarnarea 978-606-92825-3-3
Karma şi Reîncarnarea
Vezi
galerie

Karma şi Reîncarnarea

de Hiroshi Motoyama

Id: #223930

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Cel mai scurt drum către iluminare. Cum să te eliberezi de o karmă negativă.


Ce înseamnă Karmă? Este ea ceva negativ? Cum pot schimba în viaţa asta consecinţele unor fapte săvârşite într-o existenţă anterioară? Cum este bine să mă comport astfel încât să nu îmi creez karmă negativă? Care este diferenţa dintre karmă şi destin?

 

Răspunsuri convingătoare şi demne de încredere la aceste întrebări, dar şi la altele oferă omul de ştiinţă şi totodată preot shintoist Hiroshi Motoyama, în cartea sa Karma şi reîncarnarea. Această lucrare reprezintă biblia spiritualităţii, a eliberării de karmă şi a iluminării. Oricine aspiră la purificarea sufletului şi la arderea legăturilor toxice formate în existenţa anterioară sau chiar în aceasta trebuie să-şi înceapă drumul cu Karma şi Reîncarnarea. Conţine toate răspunsurile de care ai nevoie pentru a parcurge cea mai scurtă cale către iluminare. Însuşi preotul shintoist Hiroshi Motoyama este unul dintre cei mai importanţi maeştri în spiritualitate. Un om neobişnuit de înzestrat şi cultivat. Încă din copilărie, Motoyama avea experienţe legate de dimensiunile non-fizice ale existenţei. Trăia frecvent experienţe de clarviziune, telepatie şi dedublare astrală, fiind capabil să comunice cu fiinţe imateriale aflate într-o dimensiune superioară.

 

Cea mai mare parte a materialului conţinut în cartea de faţă reprezintă rezultatul unei experienţe de 50 de ani în ceea ce Dr. Motoyama numeşte consultaţii spirituale. Printr-o disciplină spirituală îndelungată, Dr. Motoyama a dobândit capacitatea de a-şi uni fiinţa cu manifestările Absolutului pe care el îl numeşte Fiinţa Superioară, Dumnezeu sau conştiinţă extinsă. În această stare unificată, care transcende limitele spaţiului şi ale timpului, el este capabil să perceapă direct şi clar trecutul, viitorul şi dimensiunile non-fizice ale existenţei care sunt conectate cu tărâmul fizic. În această stare unificată, conştiinţa sa este capabilă să se conecteze direct cu un obiect din lumea exterioară şi să-l influenţeze. Acest lucru îi dă, de exemplu, posibilitatea să vindece de la distanţă boala unei persoane, atunci când o asemenea intervenţie este considerată oportună.

 

Iată ce răspunde maestrul spiritual Hiroshi Motoyama la una dintre întrebările esenţiale în spiritualitate:

Care este diferenţa dintre karmă şi destin? Dacă totul este determinat karmic, ce rost are să faci eforturi pentru a obţine un lucru sau altul?

 „Această întrebare mi-a fost adresată de curând, la o consultaţie spirituală. Iată cum am răspuns:

— Dacă ţi-ar fi foame, nu ai vrea să mănânci ceva?

— Ba da.

— Să presupunem că eu aşez o farfurie cu mâncare delicioasă pe un raft înalt. O să stai cu braţele încrucişate aşteptând ca farfuria să cadă de pe raft sau întinzi mâna şi o iei?


Voi ce aţi face într-o astfel de situaţie? Evident, vă ridicaţi, întindeţi mâna şi luaţi farfuria de pe raft. Aceasta este acţiunea karmică. Dacă aţi hotărî că farfuria poate să pice de la sine, aţi sta pur şi simplu lângă raft, cu gura deschisă, şi aţi aştepta. Aţi putea să staţi acolo şi o sută de ani – dacă nu cumva raftul se rupe şi cade. Între timp, aţi muri de foame. Aceasta ar însemna să acţionaţi bazându-vă pe credinţa în destin. Oamenii trebuie să acţioneze ca să mănânce. Unul dintre cele zece precepte ale noastre este următorul: „Acţiunile determină statutul”. Cu alte cuvinte, statutul cuiva în viaţă, hotarele existenţei sale sunt determinate de acţiunile pe care le face. Nimic nu apare din nimic.

 

Acţiunea este necesară vieţii. Noţiunea de destin se opune înţelegerii karmei, întrucât implică renunţarea la acţiune. E „comod” să crezi în destin – hotărăşti că universul se mişcă într-o anumită direcţie fixă, stabilită de Dumnezeu, şi îi permiţi acestui Dumnezeu să te ducă şi pe tine în aceeaşi direcţie. Uneori lucrurile vor fi bune, alteori, rele. Nu ai niciun motiv să faci ceva. Starea pe care ţi-o provoacă o astfel de atitudine seamănă mai mult cu somnul decât cu viaţa adevărată. E ca şi cum ai fi un fir de nisip purtat încoace şi încolo de apele învolburate ale unui fluviu.

 

Dacă nu ai priorităţi, dacă aştepţi ca hrana să-ţi pice din cer, viaţa ta nu mai are valoare şi sens. Nu va mai exista niciun fel de comportament tipic uman, nu te vei strădui să faci lumea mai bună, să te perfecţionezi şi să-ţi afirmi existenţa ca individ. Când crezi în destin, nu vei reuşi să găseşti sensul propriei existenţe…”  (Hiroshi Motoyama – Karma şi reîncarnarea)

extinde
 

Detalii produs

Autor: Hiroshi Motoyama

Traducător: Raluca-Nicoleta Radu, Ştefania Cecilia Ştefan, Daniel Cihodaru

Data apariției: decembrie 2011

Titlu original: Karma and Reincarnation

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 208

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Vidia