TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Pășind printre lumi. Știința compasiunii

Gregg Braden
Calendarele din vechime indică faptul că acum trăim încheierea unui mare ciclu al experienţei umane. În ultimii ani ai acestui ciclu,...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 973-7978-47-1
EAN-16: 9789737978471
Dimensiuni: 14,5x20 cm
Tip copertă: Paperback

Pășind printre lumi. Știința compasiunii

MAI MULTE DESPRE CARTE

Calendarele din vechime indică faptul că acum trăim încheierea unui mare ciclu al experienţei umane. În ultimii ani ai acestui ciclu, ni s-a cerut să armonizăm o schimbare mai mare, într-un timp mai scurt – un timp fără precedent în istoria consemnată a oamenilor. Corpurile, sistemele imunitare şi emoţiile noastre au fost provocate la niveluri fără precedent. În acelaşi timp, ştiinţa este martora unor fenomene pentru care nu există termeni de comparaţie. Textele vechi de două mii de ani ne amintesc că sentimentul de compasiune este o stare accesibilă de conştienţă, ce ne hotărăşte calitatea bunăstării noastre. Oare suntem martorii naşterii unei noi specii de oameni, ce se transformă la nivel genetic, pentru a se adapta acestor vremuri de schimbare? Informaţiile recente demonstrează că sentimentul de compasiune se poate să fie acel buton uitat, cu ajutorul căruia putem „activa” codurile puternice ale opţiunilor genetice. Să fie oare posibil ca cele mai mari provocări legate de sănătate, relaţii şi supravieţuire, cu care ne confruntăm, să reprezinte modul nostru de a redefini limitele biologice acceptate, la un moment dat, în memoria noastră străveche?

Faţă de celelalte cărţi ale sale, Trezirea la punctul Zero: o iniţiere colectivăEfectul Isaia, şi Codul lui Dumnezeu, în lucrarea de faţă Gregg Braden aduce în plus explorarea atât a acestor posibilităţi, cât şi a altora, unind între ele ştiinţa, arta relaţiilor şi mesajele străvechi despre compasiune.

În carte sunt prezentate pentru prima oară:
– Un ghid ce ne conduce pas cu pas prin ştiinţele străvechi despre compasiune şi binecuvântare.
– Misterele eseniene referitoare la relaţii, ilustrate cu studii de caz şi întâmplări reale din viaţa mea.
– Ultimele cercetări ce confirmă rolul pe care îl au emoţiile în reacţia imunologică şi în relaţiile din cadrul vieţii noastre.
– Ocazia de a redefini sentimentele de ură, frică şi separare, ca şi rolul pe care îl joacă acestea în viaţa noastră.

Autor: Gregg Braden
Traducător: Monica Vișan, Sorin Urzică
Data apariției: februarie 2007
Editura: For You
Titlu original: Walking between the Wordls. The Science of Compassion
Pagini: 384
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
spiritualitate, psihologie, relații interumane, compasiune
 • Monica Vișan
  Traducător
  Gregg Braden Gregg Braden - Autor
  Gregg Braden este cunoscut pe plan internaţional, ca un pionier într-un domeniu ce uneşte ştiinţa cu spiritualitatea. Capacitatea lui de a găsi soluţii inovatoare, la probleme complexe, a dus la o carieră de succes. A fost geolog informatician la firma...
  AFLĂ MAI MULTE
  Vezi toate cărţile
 • Gregg Braden
  Autor
  Monica Vișan - Traducător
  Profesoara de limba engleza, absolventa a Universitatii Bucuresti. A predat la scoli si licee din Bucuresti. Din 1997 este directoarea editurii FOR YOU. Locuieste in Bucuresti, impreuna cu catelul ei, Pretty. Conduce un grup de dezvoltare spirituala, care se intalneste in fiecare miercuri la ora 17, in sala Universitatii Populare din str. Biserica Amzei nr 5-7.
  AFLĂ MAI MULTE

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus