TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Efectul Isaia. Decodificarea Ştiinţei pierdute a Rugăciunii şi a Profeţiei

Gregg Braden
Autorul combină descoperirile din fizica cuantică, cu operele profetului Isaia şi ale vechilor esenieni. El demonstrează cum profeţiile ce...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-7978-14-5
EAN-16: 9789737978145
Dimensiuni: 14x20 cm
Tip copertă: Paperback

Efectul Isaia. Decodificarea Ştiinţei pierdute a Rugăciunii şi a Profeţiei

MAI MULTE DESPRE CARTE

Autorul combină descoperirile din fizica cuantică, cu operele profetului Isaia şi ale vechilor esenieni. El demonstrează cum profeţiile ce prevestesc o catastrofă globală şi multă suferinţă pot reprezenta doar descrierea unor posibilitaţi de viitor şi nu o prognoză sigură, ce conduce la un sfârşit iminent al planetei, vorbindu-ne totodată despre puterea pe care o avem de a influenţa aceste posibilităţi. 

În Efectul Isaia, carte menită a deschide drumuri neumblate încă, Gregg Braden îşi îndreaptă atenţia către Manuscrisul lui Isaia, poate cel mai important document dintre Manuscrisele de la Marea Moartă, descoperite în 1946, pentru a pătrunde astfel tainele unei forme puternice de rugăciune, aparţinând unei străvechi înţelepciuni. 

În afară de faptul că descriu mai multe variante de viitor, textele lui Isaia fac un pas înainte şi se referă cu claritate la ştiinţa de a alege viitorul. Urmărind sensul pe care-l au cuvintele cheie din textul lui Isaia, în limba în care au fost scrise iniţial, descoperim că profetul a oferit o metodă de rugăciune care s-a pierdut pentru Occident, în timpul elaborării versiunii oficiale a Bibliei, ce a avut loc în secolul al patrulea. Braden oferă relatări detaliate asupra modului în care elemente ale acestei metode de rugăciune au fost aplicate în situaţii diverse – cum ar fi vindecarea unor boli considerate incurabile, sau salvarea unor locuri istorice de mare importanţă din sudul statului Peru, în timpul incendiilor din 1998, prin credinţa localnicilor, care s-au rugat în mod colectiv. În fiecare caz, legatura dintre rugăciune şi modificările de situaţie survenite a fost indiscutabilă, neputând fi vorba de coincidenţă, întrucât rugaciunile au avut efecte măsurabile! 

Astăzi, când ştiinţa modernă continuă să confirme existenţa unei relaţii între lumea noastră interioară şi cea exterioară, devine şi mai probabil ca un pod uitat uneste lumea rugăciunilor noastre cu cea a experienţelor noastre. De fiecare dată când alegem ca mesajul dătător de sperantă al lui Isaia să conducă vieţile noastre, ale celor dragi nouă şi ale comunităţilor cărora le aparţinem, nu facem altceva decât să asigurăm viitorul nostru şi pe cel al Pământului, singura casă pe care o cunoaştem. 

Avem convingerea că această carte de mare valoare, va oferi o modalitate prin care cititorii noştri vor atinge starea de pace şi fericire pe care şi-o doresc – şi, prin efortul lor colectiv, prin aplicarea tehnicii uitate a rugăciunii, lumea noastră va deveni mai bună şi mai plină de iubire.

Autor: Gregg Braden
Traducător: Mihaela Ivănuş
Data apariției: noiembrie 2004
Editura: For You
Titlu original: The Isaiah Effect. Decoding the Lost Science of Prayer and Prophecy
Pagini: 241
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
spiritualitate, știință, rugăciune
  • Gregg Braden Gregg Braden - Autor
    Gregg Braden este cunoscut pe plan internaţional, ca un pionier într-un domeniu ce uneşte ştiinţa cu spiritualitatea. Capacitatea lui de a găsi soluţii inovatoare, la probleme complexe, a dus la o carieră de succes. A fost geolog informatician la firma...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus