TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Templul schimbării. Arc peste timp FY-ECE-TESAPT-13-N-001
Templul schimbării. Arc peste timp
Vezi
galerie

Templul schimbării. Arc peste timp

de Elena Cociș, Erik Berglund

Id: #228464

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Pare greu de acceptat faptul că Drumul care duce spre trăirea Divină autentică, spre autocunoaşterea ce te ridică pe culmile celei mai subtile vibraţii poate fi la îndemâna oricui. Şi totuşi, această carte o dovedeşte. Totul este simplu atunci când este adevărat. Am experimentat tot ceea ce în aceste rânduri stă scris, am dus în adâncul sufletului meu fiecare învăţătură în parte – înainte de-a cuteza să le împărtăşesc cu cei în căutarea adevărului – şi am descoperit locul unde stă Cheia pe care Dumnezeu a ascuns-o cu Iubirea Sa. Lumina acestei cărţi se va releva cu străluciri nebănuite, dar şi cu o blândeţe angelică, tuturor celor care au hotărât să nu mai întoarcă privirea de la Dumnezeu şi caută neîncetat Drumul spre El

Pe lângă şiragul de meditaţii cu certă valoare iniţiatică, tehnicile de autovindecare şi metodele de autocunoaştere vin să îmbogăţească şi să netezească calea spre descoperirea Sinelui nostru Superior. Templul Schimbării nu este o metaforă. Este un spaţiu real – aflat încă în lumea nevăzută – unde fiecare poate ajunge, dacă vrea, pentru a se regăsi pe sine, pentru a transforma în Lumină Divină vălul ce ne opreşte să vedem Adevărul.

Spiritul cărţii a fost alături de mine din clipa în care Universul m-a ales pentru această minunată misiune. Mi-a lăsat un îngeraş – care va fi veşnic alături de mine – şi a plecat cu altă misiune! Acum este alături de fiecare cititor în parte pentru a-l ajuta să treacă pragul Templului Schimbării. Simţiţi-l lângă voi şi veţi fi scăldaţi în marele ocean al Iubirii Divine.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Elena Cociș, Erik Berglund

Data apariției: aprilie 2013

Titlu original: Templul schimbării. Arc peste timp

ISBN: 978-973-7978-83-7

EAN-13: 9789737978837

Copertă: Paperback

Număr pagini: 295

Dimensiuni: 14x20 cm

Limbă: Română

Hârtie: 80g/m

Editura: For You