TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Vindecarea cu îngeri. Cum pot îngerii să vă ajute în fiecare domeniu al vieţii AD-DOV-VCNCPN-09-N-001
Vindecarea cu îngeri. Cum pot îngerii să vă ajute în fiecare domeniu al vieţii
Vezi
galerie

Vindecarea cu îngeri. Cum pot îngerii să vă ajute în fiecare domeniu al vieţii

de Doreen Virtue

Titlu apărut în colecția Lumea îngerilor la Adevăr divin

Id: #227793

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Îngerii dumneavoastră vor să vă ajute să vă vindecați viața!

Sunteți înconjurați de îngeri iubitori și puternici, care vor să vă sprijine în orice domeniu al vieții dumneavoastră. În cartea Vindecarea cu îngeri, Prof. Dr. Doreen Virtue, vă învață metode ezoterice și practice care vă pot ajuta să lucrați cu îngerii dumneavoastră pentru vindecarea problemelor privind relațiile, corpul, cariera și familia.

Veți citi transcrierile ședințelor de preluare a mesajelor de la îngeri, coordonate de Doreen, și veți învăța ce au de spus îngerii despre viața de după moarte, despre viitorul lumii și despre descoperirea scopului dumneavoastră divin. Descoperiți semnificația angelică a diferitelor secvențe numerice, cum ar fi 111, cum poate trecutul dumneavoastră să influențeze problemele din viața actuală și de ce uneori îngerii se întrupează ca oameni. Veți explora, de asemenea, lumea fascinantă a spiritelor elementare și a îngerilor naturii și veți vedea cum vă pot ajuta la vindecarea animalelor de companie, a lumii și chiar a dumneavoastră. De asemenea, cartea cuprinde afirmații angelice pentru edificarea încrederii în forțele proprii și rugăciuni pentru ca îngerii să vă ajute să vă găsiți sufletul pereche, să rezolvați problemele de comportament ale copiilor și să vă vindecați de suferință.

Vindecarea cu îngeri este o lucrare de inspirație divină ce relevă modul corect de lucru cu îngerii cu scopul de a ne îmbunatăți starea fizică, mentală și sufletească.
Studiile de caz ale autoarei arată cum depresia, anxietatea și orice altă problemă poate fi rezolvată cu ajutorul „terapiei cu îngeri”. Veți întâlni sfaturi despre: terapia îngerilor pentru boli, vindecarea celorlalți cu ajutorul îngerilor, mesaje angelice despre sănătate, eliberarea de dependențe și obsesii și cum ne pot îngerii vindeca de teamă, vină și alte obiceiuri mentale distructive

extinde
 

Detalii produs

Autor: Doreen Virtue

Traducător: Constantin Popescu

Data apariției: septembrie 2009

Titlu original: Healing With The Angels: how the angels can assist you in every area of your life

ISBN: 978-973-87595-5-8

EAN-13: 9789738759558

Copertă: Paperback

Număr pagini: 266

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Adevăr divin

Teme: moarte, suflet

Doreen Virtue
Doreen Virtue
Autor

Doreen Virtue este o clarvăzătoare cu calităţi deosebite, deţinătoare a diplomel...

vezi autor