TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Vindecarea sufletului de frică și suferință

Deepak Chopra
Cartea cuprinde două părţi, ambele de o mare importanţă pentru vindecarea sufletului nostru, atât de chinuit acum de frică şi...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 973-85348-9-5
EAN-16: 9789738534895
Dimensiuni: 14x20 cm
Tip copertă: Paperback

Vindecarea sufletului de frică și suferință

MAI MULTE DESPRE CARTE

Cartea cuprinde două părţi, ambele de o mare importanţă pentru vindecarea sufletului nostru, atât de chinuit acum de frică şi suferinţă. În prima parte – „În faţa tragediei?” – Deepak Chopra defineşte suferinţa ca fiind durerea ce ameninţă să ne lase viaţa fără nici un sens. Suferinţa începe când nevoile noastre cele mai profunde nu sunt îndeplinite. Noi începem să ne vindecăm atunci când trecem dincolo de mânia şi frica personală, pentru a ne realiza adevăratul nostru sine – sinele căruia nu i-a fost niciodată frică şi care nu poate fi niciodată rănit.

Sinele adevărat conţine lumina pe care nu o poate ataca nici un întuneric. După ce a descris calea conştientei şi compasiunii – cale care duce la lumină – în cea de-a doua parte, autorul oferă 100 de lecţii, pentru 100 de zile, fiecare având scopul de a ne ajuta să ieşim, pas cu pas, din durere şi frică şi să ne îndreptăm către lumina, către pacea pe care ne-o oferă Sinele nostru superior.

Autor: Deepak Chopra
Traducător: Monica Vișan, Olivia Stănescu
Data apariției: 2002
Editura: For You
Titlu original: The Deeper Wound, Recovering the Soul from Fear and Suffering
Pagini: 178
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
spiritualitate, autoeducare, teamă, suferință
 • Monica Vișan
  Traducător
  Deepak Chopra Deepak Chopra - Autor
  Dr. Deepak Chopra, american de origine indiană, este cel mai cunoscut şi mai respectat practician în domeniul medicinei alternative. Fiind specializat în medicină internă şi endocrinologie, Chopra a predat în şcolile medicale din cadrul...
  AFLĂ MAI MULTE
  Vezi toate cărţile
 • Deepak Chopra
  Autor
  Monica Vișan - Traducător
  Profesoara de limba engleza, absolventa a Universitatii Bucuresti. A predat la scoli si licee din Bucuresti. Din 1997 este directoarea editurii FOR YOU. Locuieste in Bucuresti, impreuna cu catelul ei, Pretty. Conduce un grup de dezvoltare spirituala, care se intalneste in fiecare miercuri la ora 17, in sala Universitatii Populare din str. Biserica Amzei nr 5-7.
  AFLĂ MAI MULTE

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus