TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Să-l cunoaştem pe Dumnezeu

Deepak Chopra
Colecții/Serii: Prometeu
Prometeu întruchipează mitul omului progresist, care îndrăzneşte să aducă \"focul\" în mijlocul oamenilor. Oare putem...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 973-669-006-7
EAN-16: 973669006
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Să-l cunoaştem pe Dumnezeu

MAI MULTE DESPRE CARTE

Prometeu întruchipează mitul omului progresist, care îndrăzneşte să aducă \"focul\" în mijlocul oamenilor. Oare putem înţelege astăzi mai bine ca oricînd raţiunile pedepsirii lui de către zei? Colecţia Prometeu îşi propune să dezvăluie ce se întîmplă în spatele uşilor închise ale laboratoarelor, unde oameni de ştiinţă în halate albe ne pregătesc destinul.

Deepak Chopra este una dintre figurile cele mai interesante şi mai remarcabile ale spiritului contemporan. După ce s-a ocupat în scrierile sale de sănătatea fizică, aici el abordează spiritualitatea într-un mod la fel de inspirat, deoarece între acestea două există o legătură inseparabilă. Ideile din această carte, combinaţie uimitoare a reflecţiilor pe marginea unor teme comune religiei, fizicii cuantice şi neuroştiinţei, nu slujesc o anume credinţă, ci reprezintă un drum al cunoaşterii lui Dumnezeu şi al transformării de sine. Teoria celor şapte stadii ale descoperirii divinităţii îi propune cititorului o scară a trăirii sacrului, menţinînd echilibrul între argumentele de natură ştiinţifică şi revelaţiile spirituale. Aflat în căutarea misterului vieţii, cu o eleganţă simplă, Deepak Chopra ne conduce pe calea unităţii idealurilor spirituale ale omenirii. Urmînd tradiţia atît a lui William James, dar în special a lui Carl Gustav Jung, autorul descoperă sufletul ca element esenţial al fiinţei şi leagă spiritualitatea de nevoile umane. Sufletul este văzut ca o culme a evoluţiei, care-l face pe om capabil să-l descopere pe Dumnezeu. Autorul propune căi de a-l experimenta pe Dumnezeu într-o secvenţă în dezvoltare, ontogeneza recapitulînd filogeneza, spiritual şi biologic.

Autor: Deepak Chopra
Traducător: Adriana Ciorbaru
Coperta de: Eugen Alexandru Guştea
Data apariției: 2003
Editura: Curtea Veche
Titlu original: How to Know God
Pagini: 296
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
spiritualitate, religie, fizică cuantică, neuroştiinţă, transformare, sacru, divinitate, suflet
  • Deepak Chopra Deepak Chopra - Autor
    Dr. Deepak Chopra, american de origine indiană, este cel mai cunoscut şi mai respectat practician în domeniul medicinei alternative. Fiind specializat în medicină internă şi endocrinologie, Chopra a predat în şcolile medicale din cadrul...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Martin Heidegger
"Nu tehnica este elementul periculos. Nu există o demonie a tehnicii. Există în schimb misterul esenţei ei. Ca un destin al scoaterii din ascundere, esenţa tehnicii reprezintă pericolul. "

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus