TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Stoc furnizor
PREȚ: 25,08 lei
-7%26,97 lei
Disponibilitate: Stoc furnizor
Retur posibil: 365 zile
Data estimată de livrare: 26.10.2017
Comandă prin telefon sau email:
0740.317.617 carte@cartepedia.ro
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Vocile animalelor

Dawn Baumann Brunke
Stoc furnizor
PREȚ: 25,08 lei
-7%26,97 lei
Disponibilitate: Stoc furnizor
Retur posibil: 365 zile
Data estimată de livrare: 26.10.2017
Comandă prin telefon sau email:
0740.317.617 carte@cartepedia.ro
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist
Potrivit celor spuse de Echo, o iapă arabă: „Oamenii sunt fiinţe ce aparţin iubirii, care au uitat ce înseamnă iubirea şi cine sunt...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-7978-85-1
EAN-16: 9789737978851
Dimensiuni: 14x20 cm
Tip copertă: Paperback

Vocile animalelor

MAI MULTE DESPRE CARTE

Potrivit celor spuse de Echo, o iapă arabă: „Oamenii sunt fiinţe ce aparţin iubirii, care au uitat ce înseamnă iubirea şi cine sunt ei”. În cartea Vocile animalelor, Dawn Baumann Brunke le oferă animalelor precum Echo, o voce – o linie directă de comunicare cu mintea omenească, redeschizând dialogul şamanic cu regnul animal, de care se bucurau strămoşii noştri. Ea prezintă zeci de conversaţii revelatoare între oameni şi animale, dirijate la nivel telepatic chiar de către ea însăşi şi de către alţi profesionişti care comunică cu animalele, printre care Penelope Smith, Dr. Jeri Ryan, Carol Gurney şi Raphaela Pope. Aceste comunicări lucide şi elocvente ne reamintesc că, atunci când suntem deschişi spre a sta de vorbă cu animalele, ne deschidem spre straturi mai profunde din noi înşine.
Colaboratorii principali ai acestei cărţi sunt chiar animalele – orice, de la pisici şi câini, la lei şi balene – care arată că sunt fiinţe conştiente, că au propriile gânduri, emoţii şi motive de ordin spiritual de a se afla pe această planetă. O turmă de lame discută despre diferenţa dintre individualitate şi conştiinţa de grup; delfinii explică ce este multidimensionalitatea; un papagal vorbeşte despre viaţa sa anterioară, în care a fost călugăr budist; iar o pisică prezintă care este valoarea umbrei. Povestea despre felul în care a reuşit Brunke să treacă peste scepticismul pe care l-a avut la început şi cum a învăţat să audă aceste voci ale animalelor ne invită pe toţi să ne redefinim concepţiile despre adevărata natură a conştiinţei animale.

Autor: Dawn Baumann Brunke
Traducător: Daria Vasilescu
Data apariției: martie 2007
Editura: For You
Titlu original: Animal Voices
Pagini: 380
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
animale, spiritualitate, șamanism
  • Dawn Baumann Brunke - Autor
    Dawn Baumann Brunke este o scriitoare şi editoare independentă, care s-a specializat în domeniile lucrării cu corpul fizic, vindecării, metafizicii şi spiritualităţii. În ultimii cinci ani, ea a fost editoarea revistei Alaska Wellness, din Anchorage, Alaska. Ea este şi maseur-terapeut şi autoarea a diverse articole, recenzii şi povestiri, atât pentru copii, cât şi pentru adulţi. Ea locuieşte în Wasilla, Alaska.
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Penelope Smith, autoarea cărţii "De vorbă cu animalele"
„Dawn răspunde la întrebările majore ridicate de ideile interesante şi uluitoare oferite de inteligenţa animalelor şi de comunicarea telepatică dintre toate fiinţele. O face cu emoţia unei persoane studioase şi entuziasmate, care şi-a recuperat un vis de mult pierdut – dar şi cu mintea unui detectiv care descoperă şi disecă, cu uimire dar şi cu scepticism, un mare mister.”
Rita M. Reynolds, autoarea cărţii "A binecuvânta puntea de legătură: Ce ne învaţă animalele despre moarte, muribunzi şi viaţa de dincolo"
„Prin cartea Vocile animalelor, Dawn Brunke ne oferă un dar uriaş – un dar ce poate fi de mare folos în vindecare conştiinţei ce ia naştere pe această planetă. Îţi mulţumesc, Dawn, din Inima a Tot Ceea Ce Trăieşte!”

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus