TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Să intrăm pe frecvența Universului FY-DAT-S0IPFU-14-N-001
Să intrăm pe frecvența Universului
Vezi
galerie

Să intrăm pe frecvența Universului

de David Thomas

Id: #234688

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Un jurnalist, șase persoane aflate în transă ce transmit prin channeling mesaje din alte dimensiuni ale universului

Această primă antologie a channeling-ului reuneşte şase dintre cele mai cunoscute persoane care fac channeling în America. Două dintre ele, Geoffrey Hoppe şi Lee Carroll, îi sunt deja cunoscute publicului român, prin intermediul cărţilor publicate de-a lungul anilor.

După ce a studiat vreme de zece ani, fenomenul de channeling, David Thomas pleacă împreună cu cineastul Matthiew Klinck să-i întâlnească pe Darryl Anka, Wendy Kennedy, Geoffrey Hoppe, Shawn Randall, John Cali şi Lee Carroll, pentru a realiza interviuri video cu ei şi, indirect, cu entităţile pentru care aceştia comunică mesaje. În cursul acestor sesiuni extraordinare, persoanele primesc de la ghidul lor spiritual răspunsul la întrebările care le sunt adresate. Din aceste schimburi intense, s-a născut o carte ce debordează de informaţii pertinente, despre subiecte fundamentale precum: Legea Atracţiei, ideea de Dumnezeu, apariţia unui nou nivel de conştiinţă la nivel planetar şi modul în care ne creăm propria realitate.
Să intrăm pe frecvenţa universului este o carte ideală pentru familiarizarea cu noţiunea de channeling şi cu subiecte de mare actualitate, iar mesajul final al cărţii este unitar încurajator pentru noi toţi.

 

extinde
 

Detalii produs

Autor: David Thomas

Traducător: Adriana Ciorbaru

Data apariției: octombrie 2014

Titlu original: Tuning in

ISBN: 978-606-639-036-1

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 208

Limbă: Română

Dimensiuni: 14x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: For You