TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Bolile karmice. Cum să le recunoaştem, cum să le înţelegem, cum să le vindecăm

Daniel Meurois-Givaudan
Cu ajutorul a numeroase exemple extrem de elocvente, Daniel Meurois-Givaudan ne face să pătrundem într-o nouă înțelegere a modului de...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-7978-90-5
EAN-16: 9789737978905
Dimensiuni: 14x20 cm
Tip copertă: Paperback

Bolile karmice. Cum să le recunoaştem, cum să le înţelegem, cum să le vindecăm

MAI MULTE DESPRE CARTE

Cu ajutorul a numeroase exemple extrem de elocvente, Daniel Meurois-Givaudan ne face să pătrundem într-o nouă înțelegere a modului de funcționare a ființei umane. De fapt, unele boli, unele simptome fizice și chiar unele tulburări de comportament nu sunt acceptate și nici măcar înțelese de către comunitatea medicală. Cine nu a auzit vreodată vorbindu-se despre astmul bronșic rebel, despre bolile de piele interminabile, despre disfuncțiile bizare ce trec de la un organ la altul, sau de fobiile inexplicabile? 

Abordarea neconvențională a problemei puse de Daniel Meurois-Givaudan, care face apel la amintirile din existențele anterioare, poate furniza foarte bine elemente importante, care ne dau un răspuns. Această carte bogată în informații și concepută pentru a se adresa tuturor ne propune tocmai astfel de elemente. Făcându-ne să împărtășim modul diferit în care percepem anumite boli sau anumite dezechilibre, autorul ne ajută să pătrundem mai bine misterele acțiunilor oamenilor, în zonele lor mai puțin explorate. Prin urmare, detectarea și înțelegerea tulburărilor karmice originale devin adesea puncte de plecare pentru o evoluție interioară reală – elemente hotărâtoare, folosite pentru a avea grijă de suflet și de corp.

Autor: Daniel Meurois-Givaudan
Traducător: Gabriela Martina
Data apariției: mai 2007
Editura: For You
Titlu original: Les maladies karmiques
Pagini: 156
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
spiritualitate, misticism, vindecare

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus